• oshark

    Hjälp vid positivt ägglossningarnas !!

    Spermier kan överleva upp till 5 dagar i optimalt tillstånd så det kan räcka med igår. Jag skulle dock om jag kunde försöka få till det igen; ju fler simmare som redan finns där desto bättre.

    Som du säger så ska ägget släppa ca 24-36 timmar efter positivt ÄL-test. Men alla har olika långa stegring. Jag skulle därför för att vara på den säkra sidan (om du inte tempar eller känner på tappen) räkna med att ägget släpper 36 timmar från idag. Gör ett till ÄL-test ikväll (innan kl 20) och se om det blir svagare.

    Nej det är absolut inte för sent! Det är när man får ett positivt man ska ligga som mest. Börjar man se en stegring kan man börja öka på liggandet (om man inte redan ligger varannan dag) och först en dag efter att man fått ett negativt test igen bör man sluta.

  • oshark

    P.S. Torsdagssexet skulle jag nog inte räkna in i chanserna, men det beror också på hur gynnsamma förhållandena är i din livmoder.

    Jag har läst att man bara har ca 10-25% chans att bli gravid beroende på hur många gånger du ligger (varje dag i 5-6 dagar före och dagen för ÄL = 25%, varannan = 22%, en gång i veckan = 10%). Så att pricka mer istället för mindre är alltid bra

  • oshark

    Inte exakt, men jag skulle gissa inatt eller imorn baserat på dina test och hur mina sett ut

  • oshark
    Maian skrev 2018-12-11 14:55:01 följande:

    Berättade läget för sambon när han kom hem sent igårkväll, så det blev mys en gång till, blev tidig natt innan det blev sovdags hahaa.. Hoppas så innerligt på den bästa julklapp jag skulle kunna få julaftonsmorgon då jag har BIM 23/24e hihii ,

    Håll tummar o tår ,


    Låter bra
Svar på tråden Hjälp vid positivt ägglossningarnas !!