Inlägg från: Anonym (-----) |Visa alla inlägg
  • Anonym (-----)

    Psykisk ohälsa och försäkringskassan

    Anonym (Sjukskriven) skrev 2018-12-10 14:32:31 följande:
    Jo så ser planen ut. Jag ska återgå i mars på order av psykologen för att få in en vardag. Logiskt så vore jag den gladaste av alla om jag kom igång med en fungerande vardag igen. Men jag vet också hur min sjukdom påverkar mig och begränsar mig.

    Jag har provat Citalopram, Sertralin, Atarax, Sobril och Stesolid. Stesolid va väll det som fungerade bäst men det får jag inte utskrivet igen. Det va bara nödfall. Kanske ska tillägga att jag inte har missbruksproblematik varken när det gäller alkohol, droger eller medicin. Men läkaren är restriktiv med Sobril och Stesolid, av förklarliga skäl.

    Problemen jag har är mycket fysiska ja. Dagliga hjärtklappningar, yrsel (desto mer ångest desto mer yrsel), illamående, huvudvärk, muntorrhet, magproblem och andra symptom. Har blivit utredd ordentligt redan när jag va ung för att utesluta fysiska sjukdomar som hjärtsjukdom eller annat. Inga avvikelser. Samma symptom fortfarande, då som nu.
    Så du har egentligen bara provat 2 antidepressiva. Det är alldeles för tidigt att ge upp. Har du funderat annars på ect?
Svar på tråden Psykisk ohälsa och försäkringskassan