Inlägg från: Anonym (Stina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stina)

    Oj sjukhusräkningen kom? Kan ej betala?

    Ja, ring och be att få den framflyttad eller be om en avbetalningsplan. Det brukar inte vara ett problem att få en räkning framflyttad - om man däremot inte hör av sig alls så kommer påminnelseavgifter, inkasso och slutligen KF. Säg vad du kan betala och när så brukar det lösa sig. Lycka till!

  • Anonym (Stina)

    Och så ska som vanligt de ekonomiska moralisterna sticka upp sina gula huvuden och informera folk om vikten av framförhållning. Jag önskar dem alla en riktigt bra möjlighet under det nya året att pröva sin egen framförhållning och goda ekonomiska sinne.

  • Anonym (Stina)
    tjockobbe skrev 2018-12-13 20:27:40 följande:

    Jag är ensamstående 2 barns mamma med studiebidrag och hög hyra. Måste ha bil pga avstånd till pappan. Tror inte att jag har det speciellt fett när jag vänder på kronorna varje månad!! Säljer ofta av saker, skitsaker, för att få det att gå runt! Hamstrar rabattkuponger i mataffärer för att spara extra kronor.

    I verklig kris har man alltid lite kläder eller inredning eller annat som man inte behöver just då, man behöver bara vara motiverad nog att se det själv.


    Är du på riktigt sur över att någon frågar pp familjeliv vad som händer med en oväntad räkning? Är du på riktigt så fylld av ilska över en sådan sak att du känner behov att berätta för TS att hon enligt dig borde ha haft pengar till sjukhusräkingen?

    En oväntad räkning när man har dålig ekonomi är en smäll för de flesta. Vill du känna dig som en bättre människa för att du tydligen aldrig kommer uppleva en oväntad kostnad så...då låter du inte särskilt trevlig.
Svar på tråden Oj sjukhusräkningen kom? Kan ej betala?