• Lippstick2016

    RMC malmö

    Tycker absolut ni ska ha kvar tiden ni blir erbjudna det kan ändå ta tid tills allt är klart. Sitter med mitt 3de missfall just nu fick också veta att jag ska få remiss skickad till RMC Malmö. Hoppas verkligen jag också får kontakt med dem snart

  • Lippstick2016

    Nä Jag har en dotter på 2.5 år som jag blev gravid med på naturlig väg och samma med dessa 3 graviditeter =/

    Va bra! Man får lite hopp iaf när man vet att man kommer få hjälp. Hur gamla är ni?

  • Lippstick2016

    Ja precis men de även svårt att vara en mamma på topp i såna stunder tar mkt på energin och humöret.

    Jo kan förstå det men ett steg närmare målet :)

    Aha joo sammahär nästan Jag är 29 och min man är 30. Känns lite skönt att prata med någon i liknande sits. Delar nämnligen inte med mig så mycket av detta till mina vänner och familj.

  • Lippstick2016

    Ja verkligen. Alltså jag har också vart öppen kring mina missfall men detta sista missfallet kände jag att jag inte orkar prata om ens. Det blivit alldeles för känslomässigt jobbigt att berätta om och om de för alla men jag håller med dig ang skammen som finns i samhället kring missfall idag.

    Jo absolut. Jag får ju stöttning ifrån min man osv han försöker förstå men Jag känner att han kanske känslomässigt förstår hur jag känner. Det är svårt att sätta ord på känslorna man känner. Ofta känns det som folk förminskar känslorna kring missfallen. Får ofta höra tur att de bara var vecka 9 eller tänk att du faktiskt redan har en dotter. Det kan jag känna är otroligt jobbigt.

    Känner du att din partner förstår dina känslor fullt ut?

  • Lippstick2016

    Jo det är det fast någonstans så är det lite lättande att man kan ju bli gravid jag tror själv att ovissheten om man ens kommer kunna någonsin få ett pluss på stickan är mer psykiskt jobbigt. Eller jag är så kluven vart så himla jobbigt med missfall med. Känns som jag vart så naiv trodde aldrig att ens någon sånt kunde hända mig. Första missfallet vart i vecka 14 det andra i vecka 10 och det senaste vecka 6. Fått dessa missfall inom loppet av 1.5 år typ.

    Kan förstå vad du menar med att din sambo blundar. Mim man är det samma han har hela tiden en positiv inställning medan jag tror vi tjejer vet lite mer gällande barnlöshet o missfall etc. för vi surfar så otroligt mycket och vet mer. Liksom vi vet det kan bero på sköldkörtel, äggkvalite, ägglossning, avsaknade spermier man läser såååå mycket speciellt här på familjeliv så vi målar nog upp en mer dramatisk framtid med. Men negativt test månad efter månad känns nog som ett slag i ansiktet med. Psykiskt nedbrytande totallt. Du får rätta mig om jag är helt ute o cyklar ????

  • Lippstick2016

    Förstår dig helt o hållet. Så himla jobbigt med alla dessa problem som bara fortsätter känns det som. Fick också en polyp i livmodern efter ett av missfallen som man va tvugen att ta bort =/

    Hoppet är det sista som lämnar! Klart det låter ju jätte positivt håller tummarna att ni får ert pluss snart!

    Ja asso tror det är svårt för partner att förstå exakta känslan med. Har du tackat ja till tiden nu nästa vecka?

    Jo men de e typ rutin grej tror jag inom vården får man 3 missfall irad så får man rätt till utredning. Så de är dem på kvinnokliniken som skickat remissen till RMC.

  • Lippstick2016

    Precis pendla mellan hopp och förtvivlan hela tiden =/ Jo precis förstår vad du menar. Jag har själv vart i den situationen allt gick så himla smidigt första graviditeten så jag tog att vara gravid förgivet typ.

    Vilken himla tur! haha kan förstå det man hör ju hela tiden att de tar så lång tid att få hjälp osv. Ja de gjorde ni rätt i tycker jag :) Du får uppdatera hur det gick på första mötet.

    Jo alltså 2 år nu faktiskt. Vi började december 2016 för vi ville ha täta syskon och sen 10 månader senare kom första plusset som inte varade särskilt länge. Vart i malmö bor ni?

Svar på tråden RMC malmö