Inlägg från: Anonym (Gnejs) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gnejs)

    Hur ofta bör ett par ha sex?

    Hångel och närhet resulterar nästan alltid i kåthet och sex.

    Hur ofta hånglar ni? Ligger nära i sängen i varandras armar? Pussas och klämmer rumpa? Duschar/badar tillsammans? Komplimanger om utseende?

    Allt sånt här tänder ju lusten.

  • Anonym (Gnejs)
    Canis Majoris skrev 2018-12-17 08:04:10 följande:

    Tack för ditt utförliga svar, vi vill väldigt gärna ha mer sex med varandra men det känns lite obekvämt rent emotionellt när vi har samlag. Det känns som vi ligger med våran kompis och inte vår partner. Det här medför ju att vi undermedvetet drar oss lite från att ha sex med varandra och lägger istället fokus på annat så som hushållet. Vi kan prata om vad som helst tillsammans och har nyligen tagit upp frågan om att eventuellt skilja oss. Vi är ett otroligt bra team, vardagen fungerar ypperligt bra men det känns tråkigt att leva ett nästan sexlöst förhållande.

    Vi har provat att träffa andra människor för just sex och då fungerar det mycket bra för båda, men det fungerar ju inte rent praktiskt att vara gift med sin vän och ha sex med andra.


    Pratar ni om skilsmässa och sex funkar med andra men inte mellan er.. ja då förstår jag varför ni inte har sex oftare.

    Om sex känns motvilligt och lite incestuöst för att det är mer vänskap än kåthet, ja då finns det inte mycket mer att välja på.
Svar på tråden Hur ofta bör ett par ha sex?