Inlägg från: Anonym (Mys 4/1) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mys 4/1)

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    När kan man testa som tidigast tror ni ? Massa skumma symptom. Trötthet, idag öm i brösten. Låter i magen som innan mens typ bubblar. Molvärk, mat känns knappt lockande stramar även i rygg och höft imellan. Huvudvärk och kissar oftare än vanligt och jag fryser och är konstant iskall om fötter och händer

  • Anonym (Mys 4/1)
    fannylinnea skrev 2019-01-12 15:39:06 följande:

    Det beror på vilket test du använder. Vet att Clearblue har ett test som kan användas fem dagar innan din mens beräknas att komma. Men sen måste det finnas tillräckligt med höga halter av hcg i urinet :) Som jag förstått det kan man ha olika mycket av det hormonet. Så man kan vara gravid men ändå få ett negativt test, om man testar tidigt.

    När har du bim? :)


    Syns inte bilden? Bim bör vara 21/1. Har kort menscykel i snitt 23 dagar pendlar mellan 23 och 26dagar som mest. Men är oftast 23.
  • Anonym (Mys 4/1)
    Anonym (10) skrev 2019-01-12 15:51:34 följande:

    ÄL+10.

    Ägget fäster mellan ÄL+7 och +10. Testa-tidigt test som säger 5 dagar innan missad mens menar 5 dagar innan ÄL+15 då de räknar med en lutealfas på 14 dagar och missad mens är dagen efter BIM.


    Min lutealfas är 12 dagar tror jag :') har inte nån riktig koll på den :)
  • Anonym (Mys 4/1)
    Värphönan skrev 2019-01-12 16:32:03 följande:

    Om jag förstått din bild korrekt så va ÄL den 7/1? Om det stämmer så borde den 16/1 vara första dagen du kan testa. ÄL+9 / ÄL+10 är då man som regel tidigast har tillräckligt höga hormoner för att det eventuellt skulle kunna synas på ett test men det är fortfarande ganska osäkert så du kan få ett negativt reslutat då trots att du är gravid.


    Tack :) ja men tänkte testa tidigt med rfsu test har sånt 8 pack sen på bim blir det cb digital. Men har bara 2 rfsu test då jag testat föregående månader
  • Anonym (Mys 4/1)

    Jag är hungrig och samtidigt illamående när jag tänker på mat. Det är första gången det händer. Men det får vänta. Jag viker tvätt nu.

  • Anonym (Mys 4/1)
    fannylinnea skrev 2019-01-13 12:26:20 följande:

    Nej jag såg inte bilden igår :)

    Men som sagt, Clearblue "testa tidigt" om du känner att du inte kan vänta till bim, eller nån dag efter. Jag vet ju dock hur jag är själv, blir så himla otålig och har jättesvårt att vänta ;)


    Har 8 dagar till mens nu. Så tror det är för tidigt ännu. Men kanske är en bra grej med :) då kan man testa negativt och sen sluta känna efter :))*skrattar* sen kan man ta ett vid bim och bli överraskad om det skulle vara så :)
  • Anonym (Mys 4/1)
    fannylinnea skrev 2019-01-13 13:05:17 följande:

    Jag skulle försöka att vänta några dagar till i alla fall :)

    Hoppas att du får ditt efterlängtade plus!


    Ja men jag väntar :) men det är som att ha choklad hemma men inte få äta:'D
  • Anonym (Mys 4/1)
    fannylinnea skrev 2019-01-13 14:26:12 följande:

    Haha! Så sant :'D Jag är så j ä v l a otålig själv.

    Har bestämt mig för att hädanefter ska jag inte testa innan bim. Min hjärna spelar mig alltid spratt. Vi får väl se hur det går, men jag ska försöka i alla fall!

    Har inte bim förrän om en vecka... Hoppas hoppas att jag plussar. Men för varje månad som går och jag inte blir gravid släcks hoppet mer o mer :( Har ni försökt länge?


    Nej vi har mer sagt händer det så händer det. Så man inte sätter nån press på sig. För man vill ju inte bli besviken. Så vi kör enbart appar som berättar när det är dags att mysa. Men vi myser på ändå även om det inte är ÄL så klart:) man vet ju aldrig liksom :) idag har jag fått ökade flytningar också vilket jag inte brukar ha efter ÄL. Och hunger! Har mått små illa vid tanken på mat eller inre ens varit hungrig men idag linger den ihärdigt. Har inte ätit än dock men har startat ugnen nu då jag tidigare underlagen delade illamående med hungern. Nu har mitt illamående tagit paus så passar på att äta innan det kommer igen :)
  • Anonym (Mys 4/1)
    Anonym (E) skrev 2019-01-13 16:06:46 följande:

    Låter som vi ligger rätt lika i tid nu, är på äl+8 idag. En app säger att mensen ska komma imorgon och en annan om en hel vecka, så går efter äl nu bara. Fan om jag ens haft nån, NC har inte kunnat bekräfta nåt då jag inte fått nån temphöjning men jag har å andra sidan inte kunnat mäta så mycket, så det kanske inte betyder nåt.

    Har inte haft några kroppsliga symtom sen äl, tycker jag känner av äl väldigt väl, brösten ömmar och det krampar nästan i magen på mig. Tuttarna har varit lite småömma sen äl men igårkväll bara small det till och nu har jag skitont. Fick mensvärk idag, det kommer och går och nu på förmiddagen började jag må väldigt illa och kände mig yr, trött som fasen med. Och nu när jag tänker efter så sover jag ännu sämre än vad jag brukar göra!

    HOPPAS att det betyder nåt nu och att det inte bara är inbillning, vad man känner efter alltså! Haha.

    Tog världens onödigaste gravtest i förrgår, på kvällen dessutom, asså ja nä, finns inget att säga, haha - kränkande negativt. Är testgalen :)


    Jag är också test galen men nått i mig håller mig tillbaka. Kan inte minnas när jag hade sån känsla senast att vänta. Vadå vänta vill göra minst 2 test per dag annars. Men denna gång är det nått som håller mig tillbaka :/ så skumt. Men det hugger och drar i livmodern än och det har jag haft sen jag hade ägglossning. Brösten ömmar än 2a dagen och att hänga tvätt känns som ett maraton :'D håller tummarna för oss <3
  • Anonym (Mys 4/1)

    I morse vaknade jag före larmet och det kändes som sendrag i magen. Så skum känsla har jag aldrig varit med om. Molvärk mensvärk osv men denna. Jag har fortfarande små känningar är på äl+ 7nu tror jag. Aldrig haft så här innan visste inte om det var tarmarna eller sendrag om jag var hungrig eller bajsnödig. Jag har ju intalat mig att jag inbillar mig allt. Enklare så för då slipper man bli besviken. Men vad håller kroppen på med? Som små sendrag sen klockan sex i morse?

Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis