Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Anonym (Ny) skrev 2019-01-17 15:30:46 följande:

    Man kan få riktigt ont ja. Eller jag vet inte hur det är för alla men jag låg med riskudde förra månaden med nidblödning.. dock missfall då (haha säger inte att du ska få/har eller liknande, utan menar bara att jag inte är gravid nu)

    Vänta och se är väl det ordentliga svaret även om det är skitjobbigt att höra och jag lever definitivt inte så, jag testar ihjäl mig till det är en riktig mens typ haha!

    Tråkigt men sant, man får bara vääääänta..


    Åh, då får jag hoppas stenhårt på att det kan vara så :D brukar aldrig få spottings, utan när jag väl börjar blöda då jävlar blöder det, men det har varit med p-piller då. Men så var det förra månaden utan piller med, då börjar mensen rejält direkt. Så en liiiitet ljus i tunneln kvar kanske :)

    Men att testa och hålla på är kul tycker jag, kan ju inte låta bli heller. Man ser fram mot nåt även om det visar negativt för man kan ändå känna att det är för tidigt och sen slipper man gå och undra. Det gillar inte jag, jag vill veta och ha koll, även om man inte får så mycket koll på att ta för tidiga tester men äsch, det är en liten petitess ;)
  • Anonym (E)
    Anonym (Mys 4/1) skrev 2019-01-17 14:36:02 följande:

    En annan har gett jackan en utskällning idag för den inte hoppade av kroken när jag skulle ta den :') blää. Ändå tror jag det bara är pms.


    Blev vansinnig på skohornet innan, lite sorgligt dock att jag alltid har kort stubin så jag har inget att skylla på, haha. Hoppas att det är mer än bara pms!
  • Anonym (E)

    Tror inte att jag har nån mellanblödning utan det är mens. Tempen gick ner igår när den kom och har gått ner ännu mer idag. Känns ändå okej, kroppen verkar ha kommit igång efter p-pillren, väldigt tacksam för det. Den här cykeln ska jag ligga mycket mer, meheheh.

  • Anonym (E)
    oshark skrev 2019-01-18 17:03:28 följande:
    Min första cykel efter p-piller fick jag mens på ÄL+7. Sen +9, +10 och nu verkar det ha stabiliserat sig på ÄL+12. Så det kan ta ett tag men blir förhoppningsvis längre för varje cykel. (För visst läste jag tidigare att drt var ÄL+8 eller var det inte du?)
    Ja, det är lite osäkert när jag fick äl den här månaden, ska jag gå efter äl-tester så var det 5/1, CD16. Om det är så fick jag mens på ÄL+12. Hade noll ordning på tempningen från CD10-17 där ÄL-testen stegrades så vet inte vad jag låg på då. Men sen fick jag en rutin som verkar funka med tempen och då kunde natural cycles se att det började stegras några gånger och satte då ut ÄL den 8/1 på CD19. 
    Får helt enkelt se hur det blir de kommande månaderna. Får fortsätta tempa och ÄL-testa och sen så får vi ligga i mer så att vi inte missar äl när den behagar dyka upp. Hoppas på det bästa Skrattande


    Vad klurigt det här blev att läsa känner jag, bifogar en bild med.
  • Anonym (E)

    Hmm, bara tre dagars mens. Blev lite rosa bara på pappret nu, räknas det som spottings i apparna? Eller lägger man in det som mens, kan man väl inte? Har inte en tillstymmelse till rosa ens på trosskydden sen i natt.

    Nu är det full fart framåt ägglossning, nu jävlar ska det ta sig! Grr, ska skrämma kroppen till en graviditet. Skämt åsido, men lite grann kan jag morra.

  • Anonym (E)
    lilagrodautanben skrev 2019-01-20 23:40:49 följande:

    Smart! Ska prova det! Får försöka inte glömma den vid tvätt som sagt bara ;)


    Har du testat nåt idag? Har det blivit nåt streck? :D
  • Anonym (E)
    Anx123456 skrev 2019-01-21 13:50:07 följande:

    Hej alla! Har kollat igenom denna tråd i nån månad nu men aldrig skrivit något! Men idag plussade jag och om allt går rätt till så kommer den en liten filur i början på oktober!

    Hoppas samma lycka till er alla!!


    Vad kul, grattis!

    Hoppas det tar sig för oss den här månaden
  • Anonym (E)
    lilagrodautanben skrev 2019-01-21 17:50:05 följande:

    Streck på testlagret men negativt på digitalt så fattar ingenting


    Märkligt, men det är väl ganska vanligt att ett digital inte visar när stickorna gör det. Är du framme vid Bim än?

    Om det syns streck så fortsätt testa med stickorna och ta ett digitalt om ett par dagar, då borde det ju synas. Du har ju för fasen streck, det betyder ju ändå nåt! Jag blir sååå glad om det tar sig för er på riktigt nu! Oså stannar knoddjäkeln i magen med, grr. (Har bestämt mig för att denna månad att morra åt min kropp, skrämma den till befruktning, hahah, provar med ett litet grr på dig med ;) ) HOPPASHOPPAS
  • Anonym (E)
    lilagrodautanben skrev 2019-01-22 00:13:59 följande:

    Tack för en massa hejarop! Och massa morrande! ;) tog ett till testlagret oxh det gav ett positivt test.. vet inte vad jag ska tro men hoppas att urinen inte var tillräckligt för utslag på digitalt eller nåt.. bim är om två dagar,.

    Får jag inte mens då så köper jag ett till digitalt för har ju haft en massa testlagret som gett positivt..


    Ja, kör på det. Mensen borde ju inte dyka upp iom alla positiva tester, åååh, det talar ju för att du är gravid! :D <3 håller tummarna att det är så
  • Anonym (E)
    FruW85 skrev 2019-01-22 10:43:36 följande:

    Ja men precis! Många säger att "slappna av och tänk på annat så kommer det när kroppen är redo!" och att stress gör det svårare. Jag tror som du att det är så lätt att missa äl om "man bara kör på"..för rent krasst så är det ju väldigt få dagar man faktiskt kan bli gravid.. Och skulle stress vara en så stor faktor så skulle väl ingen bli gravid idag med tanke på hur stressade folk är? Nej, lite koll är nog bra att ha ändå :) Jag blev trots allt gravid första månaden jag tempade :)

    Haha ja..jag är så jäkla glad över att jag kan ventilera sånt här på forum, för jag märker ju att min man inte alls fattar "hysterin" och håller på att bli knäpp på mig haha.

    Är på äl+ 15 (eller äl+11 beroende på vilken app jag ska tro på) .. Hade en liten dipp i morse och fick lite panik, men kollar jag "chart overlay" på FF så ser det ändå helt okej ut. Det är ju dock lättare att vara pessimistisk än hoppfull.. (Hade ett ma i dec så vågar inte hoppas på att det faktiskt går vägen på första försöket nu..) Lite smått jobbiga dagar nu i väntan på att testa (eller att mensen ska komma) Tiden går ju bara långsammare och långsammare ju närmre bim man kommer..


    Hög igenkänningsfaktor som sagt ;) haha, denna mani. Men jag hade varit bra mycket mer stressad utan tempning och tester, sen känns det på nåt sätt som att man har nåt annat att tänka på när man håller på med allt. Jag känner mig lugnare när jag kan titta på en graf och se hur jag ligger till och att se att då och då kommer nog ägglossning. Tror inte att den stressen kring ägglossning vi har är jätteskadlig. Stressen du har i kroppen vid depression och utmattningssyndrom däremot har nog en stor påverkan. Och som ni sagt, alla är stressade idag och folk blir gravida ändå :)

    Vi får försöka slappna av och varva ner efter ägglossning när det ändå är ?för sent? att påverka något.

    Och den här tråden är guld värd, kan inte dela med mig av allt med min sambo, han blir jättestressad om jag säger att jag är mest fertil just nu. Då blir det inget alls, istället låser det sig helt. Då blir jag stressad när man missar chansen.
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis