• Anonym (L)

    Hotad och ensam i Malmö

    Hej,

    Jag behöver stöd. Jag vet inte riktigt vad för stöd, men något. Jag är så ångestfylld, jag vet inte vad jag ska ta mig till....

    Min pojkvän övertalade mig att komma med till Malmö idag. Vi har haft det trassligt och han ville att jag skulle komma hit och så skulle vi försöka reda ut saker. Jag har aldrig varit i Malmö förut. Känner ingen. Så träffas vi idag. Checkar in på hotellet, sen går det en timme tills han blir upprörd och börjar skrika till mig. Vi står mitt på ett museum och han vara flippar. Vi går sen ut, han skriker mer och det slutar sen med att jag går därifrån. Med honom bakom mig skrikandes ?jävla hora? och dyl.

    Jag går till hotellet, han kommer efter en stund. Men istället för att be om ursäkt så fortsätter han säga vidriga saker och jag får honom sedan att gå. Och nu är den här relationen avslutad...

    Men det känns så dåligt. Och speciellt då jag är över 100 mil hemifrån och det finns inget sätt för mig att komma härifrån förrän imorgon. Och jag sitter ensam och ångestfylld på ett jäcla hotellrum. Och jag kan inte ringa någon. Jag skäms. Jag kan inte berätta vad som hänt. Mina vänner blir bara less på mig. De har hört det förr, fast värre. Han har varit våldsam ett par gånger förut. Och han är så sjuk, jag ska bara vara glad att det är över, men jag mår bara så jävla dåligt. Vad fan gör man ensam i Malmö efter att ens våldsamma pojkvän lämnat en?

  • Svar på tråden Hotad och ensam i Malmö
  • Anonym (L)

    Två år. Han blev arg för att han påmindes om någon grej och fick igen för sig att jag ljugit för honom.

    Nej. Han kan ta sig in. Han kan hämta nyckel i receptionen. Rummet står i hans namn.

  • Anonym (L)

    Jack Daniels... så jävla dum i huvudet du är. Håll käften. Du vet ju ingenting om någonting.

  • Anonym (L)

    Tack hörni, han kom, jag drog. Är nu på annat hotell som han inte känner till. Tågbiljetter var slut. Men nu sitter jag säkert tills jag åker hem imorgon.

Svar på tråden Hotad och ensam i Malmö