• lilagrodautanben

    En tråd för oss frustrerade som försöker och försöker

    Hoppar på! Har tre barn varav en med cpskada. Behövdes hjälp för mellanpojken men yngsta och första kom till utan. Nu är vi inne på 18 månader och 9 missfall. Äter Letrozol och tar vaginal crinone samt trombyl. Verka inte kunna behålla ett enda embryo. Får missfall jämt. Jättejobbigt och är helt förstörd oftast. Nu sjukskriven för depression men tvingat läkaren att få jobba 50% för mår inte bra av att bara va hemma..

    Nu hoppas jag att det tagit sig denna gång och att det får stanna: men siktar in mig på MF nr 10 ändå så jag slipper bli ledsen. Eller nä, slipper är fel ord men så jag är beredd

  • lilagrodautanben
    Missjaas skrev 2019-02-18 22:42:02 följande:

    Jag kan tyvärr inte se något streck nej (förutom kontrollstrecket såklart). Ser inte ut som att testen fått gå färdigt sin tid innan avläsning?


    Nej kanske inte men ser forfarande ut så och jag antar det är färgrester..
  • lilagrodautanben
    tesselessan skrev 2019-02-19 20:06:59 följande:

    Okej - en fråga angående ÄL testerna.

    Svagt streck fattar jag som det inte betyder Ägglossning. Men efter att haft ingen streck i 2 veckor borde väl svagt streck innebära att Ägglossningen är på gång? Eller?


    Får alltid ganska starka ältest men det är inte fören smärtan kommer som testet blir starkare än kontrollstrecket.
  • lilagrodautanben
    Anonym (Nilli) skrev 2019-02-22 17:49:21 följande:

    Hej, hoppas det är okej att jag hoppar in mitt i allt. Jag har skumläst igenom tråden och hoppas på att 2019 kan bli ett år för oss som kämpar och längtar efter en bebis. Jag är i samma sitts som er, jag och min sambo har försökt i över ett år och det blir mer och mer frustrerande för varje månad. I januari fick vi påbörja en utredning och jag har lämnat blodprov och sambon spermatest, nu väntar vi på att få en tid för nästa besök där man går igenom svaren samt gör ett ultraljud för att se hur det ser ut där nere. Är någon av er igång med en utredning och hur går det?


    Vi är snart upp i två år och således äter jag trombyl och Letrozol samt crinone. Det är inget problem att bli med barn, kruxet är att behålla då min kropp är autoimmun och stöter således bort allt, sjukdomar liksom foster.. 9 missfall nu.
  • lilagrodautanben
    Anonym (Nilli) skrev 2019-02-22 18:46:38 följande:

    Lider verkligen med dig, aldrig kul med missfall. Hoppas det går hela vägen snart. Jag fick ett tidigt missfall förra månaden i samband med mensen och det var inte kul. Har en kompis som har det som dig, lätt för att bli gravid men svårt att få behålla det. Har du nå barn sen tidigare eller är det första?


    Nä det är hemskt.. nä jag har tre och en med cp så egentligen räcker det ju men dom börjar bli så stora och jag är ung. Du då?
Svar på tråden En tråd för oss frustrerade som försöker och försöker