Inlägg från: Anonym (Noway) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Noway)

    Bråk om förlovning

    Inte behöver du känna dig naiv och dum. Det är du bara om du hädanefter stannar kvar i förhoppningen att han kommer ändra sig snart.

    Men att han på eget bevåg tog tillbaka sitt löfte om förlovning med hänvisning till ett bråk långt tidigare, utan att ens berätta det för dig, det gör inte dig naiv. Det gör däremot honom till en omogen drummel med usel kommunikationsförmåga.

    Jag är rädd att du har fått en konflikträdd, bekväm egoist på halsen. En som kallt utgår från att du kommer anpassa dig efter hans bristande intresse och nöja dig med det. Försök bli av med honom medan tid är.

  • Anonym (Noway)
    Falcon89 skrev 2018-12-30 18:19:17 följande:
    Han smsade och skrev att jag skulle plocka ihop alla hans saker och ställa i trappuppgången 
    Konflikträdd var ordet. 

    Han flyttar ut, men är inte ens man nog att säga det öga mot öga. Och för att slippa bli ifrågasatt, krävas på någon sorts avslut eller behöva konfrontera dig över huvud taget, skickar han ett sms och hoppas få sakerna färdigpackade så att det inte blir stelt och jobbigt för honom om han måste går runt och plocka själv.

    Jag ser en tydlig vinnare i det här uppbrottet, och det är du. Även om du är chockad och ledsen just nu. Det blir man ju. Men du blir av med Manetmannen. Hal, undanglidande och ryggradslös. Sorry. Ta hand om dig. 
Svar på tråden Bråk om förlovning