• EmberEyes

    Din kille är kåt, du är trött, vad gör du?

    Har jag sagt "Nej jag vill inte" så är det "Nej jag vill inte" som gäller. Allt annat är respektlöst och riktigt jäkla avtändande och äckligt.

  • EmberEyes
    Anonym (Anonym Signatur) skrev 2019-01-07 15:09:10 följande:
    Haha!

    Hur ska du ha det?

    Ska man ha sex för att bådas skull eller för sin egen skull?
    Du låter som n tvättäkta våldtäktsman....

    Man har sex för sin egen skull och aldrig någonsin på bekostnad av någon annan.
  • EmberEyes
    Anonym (Anonym Signatur) skrev 2019-01-10 02:10:25 följande:
    Gör jag det?! Inte för att jag ens är en MAN men dock. Där ser man.

    Du ser/vet/förstår uppenbarligen inte vad du själv skriver. Först klagar du på att mannen i ts är ego och bara tänker på sin njutning för att sen skriva att man aldrig ska ha sex för någon annans skull. Hallå!

    Om alla bara skulle ha sex för sin egen skull så hade i gen behlvt en partner. En dildo räcker ju gott och väl för en orgasm. Det är bara att köpa en ny om den inte var bra. Vad ska vi med män till? Dom städar ju inte ens. Vi klagar ju bara på dom ändå. Du skrattar ju din rakt upp i ansiktet när han vill ha sex. Spännande sexpartner du måste vara. Hoppas att du kan få orgasm vaginalt, annars är det ju för hans skull du främst blir penetrerad.
    Jag kan kalla dig våldtäktskvinna om det gör dig lyckligare...

    Du läser/tolkar mitt inlägg som fan läser bibeln...

    Enda gången någon individ ska ha sex är när hen själv vill det. Ingen ska någonsin ska ha sex för att någon annan vill/kräver/tjatar/tvingar/etc. Att inte ha sex mot sin vilja betyder absolut inte att det inte går att ha sex med en (eller fler) partners. Det går utmärkt att både ge och få oralsex, vaginalsex och analsex utan att det ska ske mot någons vilja. Det går alldeles utmärkt att ha ett rikt och varierat och spännande sexliv där alla inblandade vill ha sex. Du kan till och med ha ett BDSM-förhållande utan att du blir våldtagen (våldtäkt och rape-play är inte samma sak, om du nu inte kände till det...). Du är inte dömd till ensam-sex bara för att du kräver att all sex är frivillig.

    Om du inte förstår denna mest grundläggande principen för samtycke så kan du verkligen inte vara något annat än en våldtäktsman/kvinna. Men jag börjar förstå varför du förespråkar våldtäkter... Enda sättet för dig att uppleva "sex" verkar vara genom onani eller att bli våldtagen/våldta andra. Att inte kunna förstå eller känna njutning av erotik som inte är en ren orgasm måste vara väldigt tungt för dig.

    Sedan kan jag tillägga att jag inte i något inlägg skrivit något om att skratta någon i ansiktet. Kan det vara så att du även är svagbegåvad, och inte bara en sexförbrytare?
  • EmberEyes
    Anonym (Anonym Signatur) skrev 2019-01-10 06:29:44 följande:
    Jösses då!

    Jag vet inte ens var du kom in i bilden. Jag argumenterade med någon annan o blandade ihop er. Inte för att du är särskilt trevlig, men jag ber ändå om ursäkt för att jag citerade fel. Sen är jag ju lågbegåvad och sexförbrytare så jag har väl tillkommit på nått släktkalas. Och inavel vet du ju hur det blir!

    Är imponerad hur du kan sätta spiken rätt sådär. Du måste ju känna mig utan och innan! Skickligt.
    Om du citerar mig och argumenterar emot mitt inlägg så är det du som bjuder in mig i diskussion. Dessutom, om du nu skulle bemöda dig med att faktiskt läsa, så skriver jag ingenstans att du är en sexförbrytare eller lågbegåvad, jag skriver att du uttrycker dig som en sexförbrytare och frågar om du är lågbegåvad dessutom.
  • EmberEyes
    Anonym (B) skrev 2019-01-10 08:46:50 följande:
    Det är som du antyder rätt egoistiskt att enbart ha sex för sin egen skull i ett förhållande och inte att undra på att så många är missnöjda med sina sexliv när alla kör sitt eget race. Självklart ska man inte göra något som går rakt emot vad man känner sig bekväm med eller vill men om att någon gång ha sex med sin partner fast man är trött faller inom den kategorin kanske man bör fundera istället på varför man dramatiserar sex så mycket eller hur det egentligen står till med attraktionen till ens partner.
    Det är väl ett större problem att någon anser sig ha rätt till någon annans kropp bara för man är i ett förhållande. Det är betydligt mer egoistiskt än att inte ge efter på tjat-sex.
Svar på tråden Din kille är kåt, du är trött, vad gör du?