• Vicky1986

    Fråga åt er män: hur ofta kan och vill ni egentligen ha sex?

    Jag har länge undrat en sak. Det är nämligen så att jag älskar sex och vill ha det ofta och hade gärna kört ?flera rundor? emellanåt. Min man ställer upp ganska bra där men jag önska det kunde vara oftare och att han hade kunnat köra på igen efter han kommit efter en stund. Han säger att alla män som säger att de kan ?komma? igen efter de precis kommit, ljuger. Vill gärna höra vad fler män säger och gärna sanning då såklart. Jag förstår om det är så att det bara inte går, men tycker det är synd att det är så isåfall, hade ju varit helt fantastiskt om ni kunnat komma flera ggr precis som vi tjejer. När min man kommit så är jag oftast som mest kåt för då har jag först själv kommit (ofta 2ggr) sedan när han kommer så blir jag otroligt kåt av att se honom komma och då vill man ju ha mer sex, men där är ju sexet slut. Han har frågat om han ska fortsätta tillfredsställa mig på annat sätt men det känns inte lika ?kul? o ?upphetsande? när jag då ligger där o vet att han inte längre är kåt för han är sprutad o klar ?typ?. Hur är det för er andra män?

  • Svar på tråden Fråga åt er män: hur ofta kan och vill ni egentligen ha sex?
  • Vicky1986

    Härligt att fler gillar sex varje dag som jag. Vet inte om man är jobbig som vill så ofta. Å det är inte alls samma sak att göra på sig själv som att ha sex med sin partner. Vad ska man göra åt detta?

  • Vicky1986
    DanneD skrev 2019-01-02 22:17:00 följande:

    Alla har väl olika behov tänker jag. Tjejen jag dejtade ÄLSKADE sex i alla dess former och då blir jag ju själv upphetsad. Och självklart har jag hellre sex än tar saken i egna händer så att säga.

    Men kanske prova nåt nytt? Nu känner jag ju inte dig och din partner. Men rollspel? Eller "göra upp" att ni ska försöka ha spontant sex? När ni lagar mat tillexempel. Bara avbryta allt och knulla på köksbordet eller diskbänken. Sex är fantastiskt, och det finns så mycket att utforska i den världen.


    Jag är precis så, älskar sex på alla sätt och i alla dess former. Har nog nästan testat allt med min man. Något jag verkligen älskar är spontansex! Men det är lite svårt nu när vi har 3 ungar hemma. Vi har grymt bra sex ihop men det enda är väl att jag vill ha det oftare och gärna längre tid. Hade jag fått som jag önskat så hade jag vissa dagar velat ha det 2-3ggr om dagen. Men annars duger 1g/dag fint oxå. Finns inget goare sex! Den saken är ju klar iaf.
Svar på tråden Fråga åt er män: hur ofta kan och vill ni egentligen ha sex?