Inlägg från: Grodis15 |Visa alla inlägg
  • Grodis15

    Farmen 2019

    Johannus skrev 2019-01-27 20:31:36 följande:

    Nu är jag arg på tv4 och Paulo.....Maria har tydligen gjort nåt som inte visats i tv och då kommer förstås Paulo och kastar ut henne till Machas fördel.....Macha som provocerat Maria hela tiden får inget straff  ELLER HUR. 

    Paulo kommer nog att se till att Macha blir kvar resten av tiden också.

    Visa allt som händer i tv så man kan se vem som gjort fel Grrrrrrrrrr.


    Varför tycker du att förra året var ?vidrigt? pga mobbing och att det var dåligt av TV4 att tillåta det när du tycker att TV4 borde tillåta någon att lägga döda djur vid dörren där någon sover? Är det inte motsägelsefullt? Det var ett himla liv här förra året och även nu om att TV4 inte agerade och nu när dom tagit till sig av kritiken och agerar så är det dåligt bara för att du råkar gilla deltagen som gick över gränsen.
  • Grodis15
    Johannus skrev 2019-01-27 21:35:50 följande:

    Helt klart var Marias beteende sjukt, men då hade Paulo borda tagit det direkt det hände...och kanske hört för sig vad som pågått eller gjort att hon gjorde detta.


    Men hur vet du att han inte tagit det ?direkt? tror dom klippte det så för att det skulle bli mer spännande för tittarna. Varför skulle han höra sig för om situationen? Produktionen har med all säkerhet full koll dygnet runt på vad som sker. Maria gjorde ett grovt övertramp och att inte skicka hem henne skulle vara att helt acceptera att folk beter sig hur som helst. Angående din kommentar ovan om att Mahsa också birde skickats hem, hur tänker du då? Hon har bråkat och betett sig barnsligt och illa åt som flera andra denna säsong och flera i alla tidigare säsonger av farmen. Det är ingen anledning att bli hemskickad. Det Maria gjorde var riktigt vidrigt gjort.
  • Grodis15
    Johannus skrev 2019-01-27 21:47:37 följande:

    Ok håller med dig.


    Förövrigt tyckte jag det var kul att Göran vann, det ingick inte i ?planen?. Nu kan intrigerna fortsätta trots att Maria inte är kvar.
  • Grodis15

    Ingen som nämnt något om att det var Göran som tog sockret? Skönt att Mahsa får upprättelse i tv men trist att inte farmarna vet..

  • Grodis15
    Johannus skrev 2019-02-04 22:12:54 följande:

    Varför skulle det vara Göran som tagit sockret???? Inget jag sett att han gjort.

    Och varför/ hur får Macha upprättelse i tv som inte Farmarna vet nåt om????


    Man fick se det i torpet. Ja hon får ju upprättelse nu eftersom hon blev anklagad av tess för att ha tagit socker.
  • Grodis15
    Johannus skrev 2019-02-05 00:41:06 följande:

    Jag tittade Torpet nu och ja jag såg att Göran tagit med sig både smör och socker, men i alla program och jag har sett alla Farmen sen start så har deltagare plockat på sig nåt ätbart så varför inte Göran med?

    Heller har jag Göran kvar än både Kim och Rocco i Farmen. Göran är äldst och jobbar mer än någon annan...Klagar inte på jobben som ska utföras (endast då han fick ont i ryggen) och det kan vem som helst få.

    Så jag hejar fortfarande på Göran eftersom Pasi åkte ut.....Önskar att Diana och Göran är i finalen.


    Haha nej för min del får alla gärna ta saker och bete sig illa mot varandra, då blir det intriger och det är underhållande att titta på. Det jag tänkte på var bara att många i den här tråden tycker det är helt okej att deras favoriter gör lite som dom vill men skulle typ Mahsa eller Maxine tagit sockret skulle det bli ramaskri och man skulle vilja ha ut dom med huvudet före. Tycker det är lite intressant!

    Jag hoppas att det blir Mahsa mot Tobbe (original) i finalen. De båda är värdiga vinnare för mig såhär långt.
  • Grodis15
    Johannus skrev 2019-02-05 11:31:42 följande:

    Varför jag inte kan med Macha är att hon blandar sig i allas bråk och hon höjer rösten och ska alltid ha sista ordet.

    Gillar heller inte Emelie för att hon går där på Farmen som en skvaller tant....allt som sägs i förtroende till henne delar hon med alla. Tror att hon är mullvad.

    Maxine kunde jag inte med ens när dem var i flotten.

    Original Tobbe försöker få alla med på hans planer.  Han tror att han på det sättet tar hem spelet.

    Diana som jag i början inte kunde med har ändrats helt till det bättre, jobbar bra och försöker vara vänlig, men förstår att även hon tröttnar på allt tjafs.

    Pasi hade varit värdig tror jag om han hade fått chansen att komma till Farmen.

    Macha och Maxine kommer nog även dom att hinna göra saker som inte anses rätt av andra deltagare.


    Jag pratar inte om vad deltagarna i farmen tycker om varandra utan om att flera i den här tråden verkar tycka att det är okej att vissa deltagare gör som dom vill men inte andra.
  • Grodis15
    AnkiC skrev 2019-02-05 08:08:28 följande:

    Hej farmentråden!

    Såg just senaste Torpet och reagerade på Görans reaktion som jag tror han gör när han ser näste nya som slagits ut från farmen. Känner på mig att det är Masha. Så jag siar att Masha blir vald som förstekämpe och väljer Tess som andre kämpe och blir utslagen. Spännande med Masha, Stina och Göran på Torpet sen, haha!


    Vilken reaktion menar du?

    Jag tyckte Göran betedde sig jättekonstigt på torpet. Har han varit så på farmen så förstår jag varför tjejerna inte gillar honom. Han var så nedlåtande mot Stina när dom skulle hälsa och använde sig av härskarteknik för att förminska henne, riktigt omoget. Helt okej att inte gilla varandra men man kan hälsa normalt som vuxna människor. Sen tyckte jag att han gick runt som om han vore kung och inspekterade deras jobb osv.. har inte sett så mycket sv det beteendet på farmen. Men tycker även att Stina förändrades mycket när hon kon till torpet. Gillade henne på farmen men tycker hon beter sig bossigt på torpet och ser helst att hon får lämna nästa gång.
  • Grodis15
    Johannus skrev 2019-02-05 13:25:42 följande:

    Ja och då menar du mig eftersom jag sa att Göran hade tagit smör och socker och att Rasmus när han var på Farmen tagit sylt......Tobbe original och Tobbe nykomling hade också en burk med socker inne i Bondestugan.

    Det är nog var och en av dem som tar nåt utöver....Ingen ser 24 timmar i ett vad dem gör egentligen.


    Troligtvis. Jag skulle oxå ta så mycket jag bara kunde för att hålla mig stark och pigg!
  • Grodis15
    AnkiC skrev 2019-02-05 13:59:32 följande:

    I slutet när de visar vad som händer nästa gång så är han och hämtar ved och utbrister ?vad gör du här?. Den reaktionen menar jag.

    Jag gillar inte Göran. Han verkar vara en riktig mansgris. Det är nog mycket som inte visats i programmet därav tjejernas ilska mot honom. Jag hade också blivit helt galen på en sån.


    Jaha missade det! Men nästa program är väl idag och ingen åker väl ut från farmen innan söndag? Kanske är någon annan sol kommer..

    Ja, jag har inte märkt av det så mycket på farmen. Tycker det lilla jag sett varit förlåtligt då han tillhör en äldre generation men nu tyckte jag han var bedrövlig.
Svar på tråden Farmen 2019