Inlägg från: Anonym (Jag vill) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag vill)

    För oss bisexulla män

    Jag är smyg bi. Så jag hänger på här. ????

  • Anonym (Jag vill)

    Min fru vet inget om detta, men jag tror hon hade tagit det mycket hårt så jag fortsätter att bara fantisera o drömma om killsex. Skulle vilja prova att sätta på och att bli påsatt och avsugen.????

  • Anonym (Jag vill)

    Någon som vet om det finns någon kille som ger helkroppsmassage på naken kille och är själva naken när han masserar? I Malmö Ystad mm. Behöver verkligen en härlig massage både här och där.

  • Anonym (Jag vill)
    Qbert skrev 2019-01-07 10:35:07 följande:

    Min flickvän vet om min bi sida och att jag varit med killar. Vi hade en trekant med en kille och hon tände mycket på att se mig suga av och bli knullad :)


    Härligt, tänk om man kunde göra något sådant, men det kommer aldrig att hända tyvärr. Känns tråkigt att behöva smyga med sin läggning. Men jag känner att jag bara vill och måste få vara med en man om det så bara var för att få känna och smeka könet på en man och kanske själva bli smekt. Har inte kollat om det finns någon stängd grupp för bisexuella män här.
  • Anonym (Jag vill)

    Finns det någon stängd grupp för bisexuella män här som man kan söka inträde till? Där det går att prata hur vi vill? Någon som vet ????

  • Anonym (Jag vill)

    Jag har med fru och barn men tänker ofta på att få vara med en annan man, men vet inte riktigt hur jag ska kunna träffa någon. Jag bor i Malmö Ystad trakten och vet i tusan var jag skulle hitta någon där. Gå på Taboo i Malmö har jag funderat lite på men har hört att det mest är gamla kåta pensionerade gubbar som bara väntar vid glory hålen för att få suga för glatta livet. Men som en gammal vän som är homo sa att dem är gamla och fula men suger och sväljer och ser nöjda ut. Min vän vill gärna ha med mig dit för att gubbarna skulle få ta hand om mig i ett bås som tydligen går att låsa. ???? Men nä då vill jag hellre att min kompis kan följa med mig till någon av hans gay kompisar men det visste han inte om han ville. Ståndet håller inte så bra längre när frugan och jag Älskar. Kompisen sa att då behöver du få dig en natt med ett par män som vet hur män har sex med varandra. Men nja nä skulle nog hellre vilja träffa en några år äldre man som kan ta hand om mig en helg när frugan är och spelar match med sitt fotbollslag. Jag bara känner att jag vill göra det med en man så snart som möjligt. ????

  • Anonym (Jag vill)

    Kan man skriva och lägga in intima bilder i en sluten grupp? Och hur gör man en sådan grupp? ????

Svar på tråden För oss bisexulla män