• saal

    Förlossning & operation av Transposition i Lund

    Vi väntar också ett hjärtebarn som beräknas komma vilken dag som hellst. Från början trodde man att även vi skulle behöva förlösas i Lund pga behov av snabb korrektion. Infon vi fick från kardiologen i sth då var att man fick bo på Ronald Mc Donald hus som är ett mer hemlikt boende än patienthotellet. Och att förlossningen skulle bli en planerad igångsättning. Några närmare detaljer än så han vi inte gå in på innan de ändrade diagnosen för vår bebis något och att man inte längre tror att hjärtfelet kommer kräva omedelbar operation. För vår del blir det därför nu förlossning i Stockholm som får starta när den vill med övervak och vidare utredning på neo.

    Gissar att man får räkna med ca 2 v på vårdavdelning i Lund efter en translokalisation operation. Iaf var det känslan jag fick efter att ha googlat frågan då när man fortfarande trodde att även vår bebis hade detta fel. Men här får de som gjort denna korrigering och som har egna erfarenheter gärna fylla i.

    I vår förlossningväska har jag packat klart mer kläder till både mig, maken och bebis än när vi fick våra första barn. Har även valt att packa ner 2 bebisfiltar och en bärsjal. När jag har handlat kläder till bebis har jag efter tips valt 2-delade plagg framför bodisar, alt bodisar av omlott typ. Detta för att sladdar mm från tex hjärtövervak ska kunna komma ut lättare under plaggen. Likaså har jag inga byxor/pyjamasar med fötter då vi räknar med många pox-mätningar (syresättningsmätning) som görs runt en hand och en fot.

    Du får gärna PMa mig om du vill disskutera vidare.

Svar på tråden Förlossning & operation av Transposition i Lund