• Tom Araya

    Vem är det fel på? Han kommer inte

    Anonym (Slapp?) skrev 2019-01-08 18:37:04 följande:

    Jag funderar på om jag är för slapp eller något sådant? Han kommer aldrig när vi har samlag. Oavsett ställning. Han har inte klagat eller så utan säger att det är den skönaste f***** i världen men om den är skönast så borde den få honom att komma eller hur?

    Han kommer aldrig av det men när jag gör på andra sätt med munnen eller handen så går det jättefort. Jag testade trots att jag inte gillar det analt bara för att se och då kom han jättefort då med. Men inte genom samlag.

    Jag äter p-piller så han har ingen anledning att vara försiktig eller rädd att jag skall bli gravid heller.

    När han inte kommer och jag känner att den blir slakare och det blir pinsamt att han inte kommer så säger han att han är trött och det kanske inte fungerar och att det är han det är fel på men så testar jag något annat och då sprutar han jättefort.

    Så det är verkligen F****** som är problemet verkar det som. För slapp eller han kanske inte gillar den? Han säger att det kanske är för att han är rädd att jag blir gravid ändå eller så och att det inte är mig det är fel på utan honom. Men jag är ju skyddad så han kanske snackar skit och bara inte vill säga vad problemet egentligen är? Eller? Han eller mig? 


    Det låter som jag, ibland.

    Nej, du behöver inte vara slapp.
    Ibland har man bara svårt att komma, vilket är olika bland män, om, när och hur ofta fenomenet uppstår.
    Hon kan vara trång och skön, men har man haft mycket sex, minst varje dag i flera dagar i sträck, så kan det krävas lite mer av stimulans, särskilt om hon blir väldigt våt.

    Jag har ibland fått avbryta för att inte komma för fort och sedan får jag svårt att komma, konstigt nog. Då brukar jag pulla och slicka henne till orgasm, då drar fittan ihop sig och då kommer jag lättare. Eller så avslutar vi med oralt eller analt.
Svar på tråden Vem är det fel på? Han kommer inte