Inlägg från: Anonym (Otrohet, sämsta julen ever.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Otrohet, sämsta julen ever.)

    Otrohet, förlåta eller inte.

    Hej,

    Jag vet inte ut eller in just nu. Kom på min fru vara otrogen under julhelgen. Eller vard är otroheten. Är sms och puss tillräckligt för att ge upp ett förhållande. Hur som helst som kom jag på henne med sin mobil och hon erkände. Sen gjorde väl jag fel men kollade hennes sms ett par dagar senare och såg att det fortsatte. Konfronterade och hon flyttade till soffan. Vi pratade vidare och hon nekade att de hade kontakt. Jag gjord väl fel igen men läste hennes email och det visade sig att hade bytt kanal till email istället. Dock väldigt dåliga på att ta bort sina spår och hitta en massa Mail där de visst haft kontakt trots att hon neckade detta. Jag messade mannes fru för att sätta bägge i skiten. Han backade och dumpade min fru och vill satsa på sitt förhållande men hur skall jag gå vidare... älskar henne ????

  • Svar på tråden Otrohet, förlåta eller inte.
  • Anonym (Otrohet, sämsta julen ever.)

    Hej,

    Het fråga och tack för svaren. De har inte haft sex enligt min fru och i detta fall tror jag på henne. Vi har även bokat tid hos familjerådgivning för att se om vi kan hitta svaren till varför vi hamnat här. Svåra för mig lögnerna, missbruket av förtroendet, tillit är långt borta just nu.

    Får väl se vad som händer kommande veckorna.

  • Anonym (Otrohet, sämsta julen ever.)

    Skall lyssna in den, just nu går ?skiljas utan att förlora sig själv? an Michael Larsen. Väldigt passade att lyssna på som man. Kan rekommenderas

Svar på tråden Otrohet, förlåta eller inte.