Inlägg från: Anonym (BIM 18/1) |Visa alla inlägg
  • Anonym (BIM 18/1)

    Progesteron, graviditetsillamående och mf

    Hej! Jag vet tyvärr inget om detta, utan tänkte istället passa på att fråga om progesterall, om du inte vill svara så förstår jag! Du skrev att du använder det pga extrem pms? Hur hjälper det? Vad är extrem pms för dig? Jag har (enligt mig) ofta väldigt jobbig pms och har nyligen insett att det kan gå att få hjälp med det. Har inte tagit tag i hur än dock..

  • Anonym (BIM 18/1)
    Joannajoanna skrev 2019-01-10 21:50:07 följande:

    kul att du frågar. för mig börjar min pms direkt efter äl så ja har pms i 2 veckor. de trappas upp ju närmre ja kommer mens. från att jag känner mig deppig å grinig till att jag sista dagarna bara gråter å har dödsångest både för mig och folk i min omgivning hela tiden. sur och grinig, kan inte koncentrera mig, kan inte komma ihåg nånting, blir fumlig osv osv. acneutbrott oxå kom ja på. så ja smörjer med progesterall när jag haft ägglossning fram mens. nu märker ja av att ja är lite grinig sista dagarna bara :)


    Oj, vad skönt att höra att det fungerar!! Jag har inte så illa, har också redan från ÄL. Deppig, grinibg, kort stubin. Bröst som är så ömma att det gör ont om jag råkar sätta ner foten något hårdare, minsta stöt är hemsk, kan bara ligga på sidan. Illamående, trötthet mm. Men värst är nog att jag blir så nere och gråter för minsta grej. Verkligen härligt att höra att du hittat ett sätt att må bättre!! :)
Svar på tråden Progesteron, graviditetsillamående och mf