• Anonym (trashaggan)

    Är min pojkvän pedofil?

     


    Min pojkvän blir alltid mycket populär hos alla barn. Då vi är bortbjudna försvinner han bort med barnen och han är ofta barnvakt till sina kompisars barn och med dom går han på bio, på museum eller bara leker. Till detta kan skrivas att han ofta filmar barnen när de leker eller tar kort. Det i sig är kanske inte märkligt. Vidare kan berättas att han är mycket fokuserad på min son - han vill alltid att sonen ska vara med när vi träffas - och om han inte är det - frågar han efter honom. Han kommunicerar med min son via sms - oskyldigt kanske - men ändå. Fick härom dagen reda på att han när han var 35 år blev tillsammans med en skolflicka som gick nian. På detta regaerade jag inte nämnvärt, då han sa det - dock har jag tänkt på det oavbutet seanste dygnet. Ytterligare en omständighet är att han inte kan få orgasm. Han säger att han aldrig fått det med en tjej i hela sitt liv. Han äter antideppressiva men han säger att orgasmen uteblivit hela hans liv. Jag vet inte om jag överanalyserar - men jag tycker jag ser en indiciekedja här som känns obehaglig. Är det så att han helt enklet inte kan få orgasm för att det inte är kvinnor han tänder på? Kan han ha böjelser av otillåten karaktär?

  • Svar på tråden Är min pojkvän pedofil?
  • Anonym (Alltså)

    Han äter antidepressiva, det kan påverka utlösningen.

    Behöver verkligen inte ha med dig att göra.

    Men jag skulle ändå undra vad har har gjort med en 15åring, som han kunde varit pappa till, nej inte ok, att du tänder på en sån människa är lite märkligt öht. En 15åring är ett barn?!

  • taquine
    Tecum skrev 2019-01-10 20:55:44 följande:

    Man ska alltid vara misstänksam mot män som är överdrivet intresserade av barn, det är ett klassiskt beteende hos pedofiler. Jag hade inte lämnat honom ensam med din son eller andra barn. Har du kollat vad han sysslar med på nätet?
    Att han var ihop med en 15-åring är inte så alarmerande, hon har trots allt kvinnliga attribut. Mer mysko då att han inte får orgasm varken med dig eller henne, det tyder på att han har andra preferenser.


    Herregud säger jag bara , vad fan har hänt med dig, gubbsjukan slagit till med stor kraft?
    Och Hur vet du att denna 15-åring som är ett BARN har kvinnliga attribut.

    Vidrigt , fullkomligt vidrigt Skämmes ta mig fan.
    Goodness me
  • Anonym (...)
    Anonym (G) skrev 2019-01-10 21:20:08 följande:

    Den stora frågan är kanske inte den om du ska göra slut eller ej, utan om du borde göra något för att skydda de barn som eventuellt riskerar att bli utsatta för övergrepp. Jag önskar att jag kunde ge dig råd där men jag vet inte själv vad jag skulle göra i en sådan situation. Kanske någon annan i tråden vet?


    Exakt. Att skydda barnen måste ju vara prio nr 1!
  • Anonym (Lite salt)

    Nja, omöjligt att säga.

    Men om jag misstänkt en person ens för ett ögonblick hade jag inte släppt honom i närheten av mitt barn.

  • Anonym (hum)

    Alltså, pedofiler/hebefiler brukar ha väldigt specifika preferenser. Ovanligt med bisexuella sådana så säga. De är också ofta väldigt besatta av "rätt ålder".
    Så att både vara attraherad av 15-åring och yngre barn och både tjejer och killar är väldigt ovanligt.
    Men risken är inte värd att ta med tanke på din son. Ta upp det med honom? Att du tycker det är lite konstigt att han skriver så mycket med honom och att han alltid sitter barnvakt och gör massa grejer med andra barn. ta upp det som ett problem att du känner dig "bortprioriterad" och att han "bara umgås med barn och att det är lite creepy" och se hur han reagerar?

  • Anonym (Rulle)

    Nej fasen något är ju skumt!

    35 och 15!

    Det är som att jag skulle vara ihop med en i min syrras dotters ålder! Hon är ju ett barn!

    Jag har alltid tyckt att de som går i 3an på gymnasiet och är ihop med någon i högstadiet är creepy. Skulle inte stå ut att se någon i min ålder vara ihop med högstadiebarn.

    Även om det inte skulle vara pedofili så skulle jag tänka att något måste vara lite vajsing i huvudet på personen.

    Brukar vara open minded men i detta fallet var det svårt.

  • Tecum
    taquine skrev 2019-01-10 21:24:22 följande:
    Herregud säger jag bara , vad fan har hänt med dig, gubbsjukan slagit till med stor kraft?
    Och Hur vet du att denna 15-åring som är ett BARN har kvinnliga attribut.

    Vidrigt , fullkomligt vidrigt Skämmes ta mig fan.
    Och du har visst drabbats av den hos kvinnor så vanliga åkomman moralpanik... Faktum är att 15-åriga flickor brukar ha kvinnliga former och hur vet du att hon inte har det? Det stämmer inte heller att pedofiler är intresserade både av barn och äldre ungdomar, poängen för dem är att barnen inte har "kvinnliga former" eller har passerat puberteten. För det var pedofili vi diskuterade, inte det olämpliga i att en 35-åring är ihop med en 15-åring.
  • smulpaj01

    Bara det faktum att han varit med en liten flicka på 15 år när han var 35 skulle få mig att dumpa karln! Vilket äckel...

  • Anonym (trashaggan)

    Tack för alla svar! Jag är så förvirrad just nu .... allting käns märkligt. Jag kommer vara på min vakt - men efter det att han berättade om relationen med den 15:åriga flickan har mina känslor för honom avtagit så starkt att jag undrar om de ens kan återkomma. 

  • Anonym (trashaggan)
    smulpaj01 skrev 2019-01-11 00:09:43 följande:

    Bara det faktum att han varit med en liten flicka på 15 år när han var 35 skulle få mig att dumpa karln! Vilket äckel...


    ja ... jag känner så. Vet inte vad jag ska ta mig till just nu. Vill inte framstå att jag dömer eller anklagar - men behöver veta.
Svar på tråden Är min pojkvän pedofil?