• Solin1

    Försöker bli gravid ?

    Jag försöker för andra månaden nu och har bim 20/1 känner mig otålig just nu!

  • Solin1

    Ja det är förstarkt barnet. Vågar inte hoppasför mycket har inte känt av någonting förutom att brösten är lite ömma men det har de ibland varit även innan mensen. Håller tummarna för dig med!

  • Solin1
    Arvidoliver skrev 2019-01-20 22:49:29 följande:

    Solin1 och förstabarnet 28: nu närmar sig BIM. Ni får hålla mig uppdaterad om status. ????

    Jag har beräknad BIM 28/1. Håller alla tummar och tår!


    Jag sitter här och väntar på om jag ska få mens eller inte, om det är som beräknat ska jag ha BIM idag, men är inte riktigt säker på hur lång min menscykel är eftersom jag precis börjat att räkna dagarna och skriva upp datum. Har haft värk av och till i magen som känns som mensvärk sedan i några dagar nu, ömma bröst och en lätt känsla av yrsel ibland, men jag tror att jag känner efter lite för mycket också. 
  • Solin1
    Förstabarnet28 skrev 2019-01-21 13:20:53 följande:

    Jag förstår precis vad du menar !! Jag känner av en massa men kan inte avgöra vad som är vad , går på toa o hoppas innerligt att d inte ska vara ngt på pappret :( blir galen! När ska du ta test då, har du funderat på de?


    Jag tänker nog vänta till helgen iallafall du då?
  • Solin1

    Grattis, hoppas det fortsätter bra nu!Skrattande


    Förstabarnet28 skrev 2019-01-24 07:53:42 följande:
    Godmorgon på er alla tog ett test imorse och d visade positivt , små skakar lite kan inte förstå att det är sant ännu vill inte ha för höga hopp heller hoppas allt går bra nu, önskar er alla lycka tjejer <3
Svar på tråden Försöker bli gravid ?