• TriC

    Lögner och alkohol

    Varför inleder man ett förhållande med en alkoholist? 
    För denne kommer alkoholen alltid vara nummer 1. Alkohol för en alkoholist går före både partner och barn. Så illa är det. 

  • TriC
    Anonym (Sårad) skrev 2019-01-14 10:48:30 följande:

    Jag förstår er, har varit svårt för mig att förstå om det är jag som överreagerar eller om de faktiskt är så att han behandlar mig illa... jag har haft ganska mycket problem med trygghet osv tidigare och försöker därför ofta hitta ursäkter problemen att det är mitt fel att jag överreagerar osv. Tidigare såg jag tendenserna av vad som hände när Han dricker (tidigare innan han träffa mig drack han minst 1-2 starköl varje dag men det fick jag inte Veta förrän senare men när jag fick Veta kunde jag inte acceptera det). Bad honom sluta och nu när vi flyttade ihop så blev de bättre också stundvis. När han inte dricker är han världens finaste men när han dricker släpper han allt. Som nu fick han en flaska wiskey av några nära till honom och han kunde inte hålla sig. Han vet själv inte vad som gör att han dricker men han vet att det skadar både mig och honom...


    Du kommer inte lyssna på råden du får här, så jag förstår inte varför du öht skrivit. Du kommer stanna. Bli medberoende. Kanske psykiskt och fysiskt misshandlad. 

    Kommentaren du skrivit visar tydligt att du inte förstår. 
Svar på tråden Lögner och alkohol