Inlägg från: Anonym (Inget att satsa på) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inget att satsa på)

    Han ska adoptera barn med sitt ex!

    Det är inget att satsa på. Det är jobbigt nog med barn som redan finns, när de nu ska dela detta stora livsomvälvande tillsammans kommer det nog bli för jobbigt för alla.

    Så jäkla ego av henne (men kan förstå hennes känsla) att låta ett barn komma hit till den här röran när barnet redan upplevt så mycket.

    Här du funderat på om du vill ha barn med den här mannen? Hur tänker han kring det? I mina ögon kommer du på tredje plats för den här mannen, hans ex och barnet kommer hästlängder före. Vill du leva så?

  • Anonym (Inget att satsa på)
    Anonym (mor) skrev 2019-01-15 04:23:00 följande:
    Ja vad ska DU göra? Du kan ju ringa och avslöja hela "komplotten" och kanske förstöra livet för flera människor...........eller så tiger du och lider en tid och så KANSKE det visar sig i slutändan att detta arrangemang blev väldigt bra och fungerande för er alla. En liten unge kanske hamnade PRECIS rätt och det är ju det viktigaste.
    Exakt, TS, du får fundera på om du tycker att det här barnet ska komma till ett par som väntat lika länge som din sambo och hans ex, som inte planerar att lura till sig barnet (eller som ev funderar på om de kan hitta tillbaka till varandra. Att din sambo säger som han gör är ingen garanti för att inte har tankarna på det ändå, men har dig som back up plan utifall att det inte funkar) eller om du ska vara tyst och låta dem gå igenom detta, OM det nu kommer att fungera. 
    Förhoppningsvis kollar de upp att det som sagts tidigare fortfarande stämmer. 
Svar på tråden Han ska adoptera barn med sitt ex!