Inlägg från: Anonym (anonymm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonymm)

    Narcissist silent treatment?

    Hur vet du att personen är narcissist? Har den fått diagnos på det menar du?

  • Anonym (anonymm)
    Anonym (Elin) skrev 2019-01-17 11:57:55 följande:

    Även detta totalt irrelevant för tråden.


    Fast det är det verkligen inte. Att slänga diagnoser på folk säger mer om dig än den andra personen
  • Anonym (anonymm)
    Miss Skywalker skrev 2019-01-17 14:31:20 följande:

    Det är rätt sällan personer får den diagnosen då de inte har ngn anledning att söka efter en diagnos på sig själva. I dessa fall är det nära anhöriga som läst mycket om narcissism som bäst kan ställa den..


    Fast schysst är det inte.
  • Anonym (anonymm)

    Om du förstår hur jag menar. Jag hade ett ex som betedde sig som skit men jag sätter inga diagnoser på han för det. Kallade mig hemska saker och var otrogen ljög och ena dagen var han snäll nästa inte. Men varför ska man sitta och sätta diagnoser på folk för det. Det förstår jag inte

  • Anonym (anonymm)
    Anonym (Mopp) skrev 2019-01-17 14:59:51 följande:

    Och det kan ju va helt fel. En narcissist kan ju lätt tänka att andra är det dessutom. Jag kan ignorera folk om de är för påträngande och aldrig ger en luft nog att formulera bra svar. Att bara slänga ur sig saker,eller samma saker gång på gång är ju sällan konstruktivt när det gäller konfliktsituationer.


    Man kan väl prata utan att använda diagnoser och liknande uttryck.
  • Anonym (anonymm)
    Miss Skywalker skrev 2019-01-17 16:51:44 följande:

    Mot vem?Man ställer inte en diagnos för att vara taskig.. 


    Men det är hela tiden en massa jäkla diagnos stötande hot och dit. Om en person tex är egoistisk. Kalla den ego då istället. Varför leta diagnoser för det. Men du verkar ju inte tycka det är något dumt med det. Så det får du tycka då. Jag håller verkligen inte med dig. Men alla tycker olika.
  • Anonym (anonymm)
    Anonym (Stina) skrev 2019-01-17 17:08:45 följande:

    Man ställer inte diagnoser som familjemedlem heller. Narcissistisk personlighetsstörning måste vara den i särklass mest överanvända diagnosen vad gäller ex-partners. Av naturliga skäl - från det egna perspektivet så kommer självklart allt elakt eller sårande beteende kunna förklaras med narcissism. I verkligheten är det ju inte riktigt så enkelt. Att den sårade parten känner att den andre agerar narcissistiskt betyder inte att det verkligen är så - vi människor är mästare på att inte ens själva kännas vid våra olika agendor, motiv och undermedvetna val.

    Dock: att läsa artiklar om hur man tar reda på om ens ex är narcissist gör en inte till läkare och det är läkare som ställer diagnos.

    För övrigt låter TS som en äkta stalker. Det är inte så att TS är killen som inte kan släppa en tjej som han knappt känner? Han som skriver då och då på forumet?


    Precis!! Man gör det bara inte. Jäkla trams är vad det är och ett grovt påhopp på människor
  • Anonym (anonymm)

    Man kan prata om folk utan att sätta diagnoser. Bara för någon är dum på nåt vis.

  • Anonym (anonymm)
    Anonym (Elin) skrev 2019-01-17 17:54:59 följande:

    Vem har sagt att jag slängt den på någon som inte har den? Bara du som fabricerar och hittar på nu. Och uppenbarligen inte kan svara på TS utan vara vill tjaffsa. Varför inte starta en egen tråd om ?hobbydiagnosticerande? istället för att bli OT i någon annans, där du uppenbarligen stör dig enbart att inte få veta alla OT frågor som inte är relevanta på något sätt alls mer än att du ör nyfiken.


    Det är inte ot och jag är inte nyfiken. Jag har inte ens frågat hur du kommit fram till det eller varför du tror det. Så nej nyfiken är jag inte. Jag har bara sagt att du inte borde slänga diagnoser på folk när personen inte ens har diagnosen.
  • Anonym (anonymm)
    Anonym (Elin) skrev 2019-01-17 18:07:43 följande:

    Jag kommer inte att respektera detta då jag måste prata med hen... PUNKT! Och exakt varför behöver du inte veta.


    Du verkar ha temperament iaf.
Svar på tråden Narcissist silent treatment?