Inlägg från: Anonym (magsmärtor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (magsmärtor)

    Extrem smärta i nedre delen av magen v. 18

    Skulle kunna va jag som skrivit detta för ett par veckor sen. Fick EXAKT så som du beskriver fast i vecka 19.. Det ända som skiljde är att jag fick extrema sammandragningar samtidigt. Magen blev stenhård, och tröck neråt.. kändes som att barnet skulle komma ut, Men ingen blödning eller så. 

    Åkte in akut och de undersökte mig.. ul, vul och "vanlig" undersökning, precis som dig inga avvikelser där. Dom ville oxå då få det till att det var att jag behövde gå på toa och i princip tvingade i mig ett klyx... Klart man lyssnar på läkare även om jag innerst inne VISSTE att jag skött magen regelbundet och att det inte var det som var problemet. Fick tillslut "diagnosen" uvi istället och fick penicillin. Visste att även detta var fel då jag kände det i kroppen..
    Fick svaren sen en vecka senare precis som jag trodde att det inte alls va uvi... 

    Har fortfarande problem med magen och har jag nu lyckats lokalisera NÄR jag får ont och vad jag gör/gjort när smärtorna kommer.. Det visat sig att det är när jag varit på långpromenad eller storhandling eller varit mycket stressigt på jobbet, varje gång.. 
    Så nu har jag fått order av min barnmorska att jag inte får röra mig mer än till vardags. Inga promenader, ingen stress/press och ingen träning alls. Jätte jobbigt på sitt vis men samtidigt är de klart att man inte vill äventyra graviditeten. 

    Har inga tips egentligen, mer än att stå på dig! vet du med dig att du skött magen tex så var hård mot dem och stå på dig så du får rätt hjälp.. För så fort man nämner magont i en graviditet så skriker alla förstoppning, man blir ju knäpp! :(

    Hoppas det inte blir återkommande åt dig som åt mig iallafall :) 

Svar på tråden Extrem smärta i nedre delen av magen v. 18