Inlägg från: Clemmentina |Visa alla inlägg
  • Clemmentina

    Frågor om Fertility Friend

    FruW85 skrev 2019-01-17 16:52:46 följande:

    Jag har några saker som jag inte riktigt förstår och som jag inte hittat svar på i deras egna faktasidor. Någon som använder FF och har bra koll? :)

    1. Varför vill dom inte sätta ut min äl? Är det för liten ökning trots att jag ändå tycker det känns som en tydlig skillnad mellan innan och efter äl?

    2. Varför tycker den att jag ska ha mens en vecka efter äl (dvs imorgon)? Är det för att den inte lyckats bekräfta äl och går efter min normala cykellängd?

    3. Varför tycker dom att jag ska vänta till den 30e med att testa? Dvs 19 dagar efter prel äl och 12 dagar efter dom tycker att jag ska ha min mens? Brukar dom rekommendera så långt efter?


    Ser ju ut som att den tror att ägglossning var den 11:e ändå men dem kanske behöver mer att gå på för att veta helt säkert. Tycker mig också se en tydlig ökning även om hela kurvan gått lite upp och ner.

    Ser inte på kurvan vad den säger om mens och test. Fick du mens idag? Kan mycket väl vara så att den går på den längd du angett vilken mycket väl kan ha rubbats.

    Finns ju tråden Vi som tempar för att bli gravida...kanske får du fler svar om du frågar där!? :)
  • Clemmentina
    FruW85 skrev 2019-01-18 18:49:54 följande:

    Ja, en prel äl har den ju hittat, men verkar inte så pigg på att bekräfta den. Den hade den 7e först, men flyttade fram den.. Flo har dock bekräftat den 7e, så jag vet inte vilken app jag ska lita på.Får helt enkelt vänta på mensen eller ett plus...

    Nej, ingen mens än, men det känns spontant alldeles för tidigt, iaf om äl stämmer. Antar att den går på infon jag ställt in,det lät ju rätt logiskt, men trodde den skulle vara "smart" nog att flytta fram den baserat på äl?

    Men, det är ju sant, jag är ju aktiv även i den tråden. Fick något slags hjärnsläpp och glömde bort den helt haha...=/


    Jag hade spontant gissat på äl den sjunde när jag tittade på din kurva så det låter rimligt! :)
Svar på tråden Frågor om Fertility Friend