Inlägg från: Solis14 |Visa alla inlägg
  • Solis14

    Börja plugga vid 40

    Har som ni också börjat fundera på att plugga. Blir 41 i år och har två barn. Ser att ni vill läsa till lärare respektive förskolelärare. Perfekt då det verkligen är bristyrken. Vad läser ni andra? Jag skulle vilja läsa personal och arbetsliv alternativt organisation och ledarskap. Inte lika goda förutsättningar att få jobb tror jag. PA är på helfart och OL på halvfart. Vågar man? Kul att det är fler som funderar och som gjort slag i saken.

  • Solis14

    Som jag skrev tidigare i tråden funderade jag på PA-programmet. Jag sökte och kom in. Har tagit tjänstledigt och börjar plugga om fyra veckor. Är också taggad! Vad roligt att vi är fler! Vad läser eller ska ni andra läsa?

  • Solis14
    babytjejen skrev 2019-08-04 10:41:49 följande:

    Jag ska börja läsa till sjuksköterska, mitt mål är att i slutändan jobba inom neonatal el BB, ev barnmorska...lääängtar tills skolan börjar nu,är så redo att sätta mig i skolbänken igen...


    Hade också en dröm att bli barnmorska en gång i tiden. :) Underbart att du/vi alla har tagit steget äntligen! Är så spänd och nervös. Börjar först om fyra veckor. Har ingen aning om hur mycket tid man måste lägga ned på plugg. För mig är det viktigt att kunna jobba lite vid sidan av studierna också. Det blir min utmaning..
Svar på tråden Börja plugga vid 40