Inlägg från: Rabarbapuppa |Visa alla inlägg
  • Rabarbapuppa

    Blir det tråkigt med en vecka i Garda?

    Mimmi O skrev 2019-01-22 09:55:19 följande:
    Tack. Då struntar vi i Venedig. Vi har tittat på ett hotell vid Riva del Garda. Tror det är norra om jag inte har helt fel? Någon som varit där?
    Riva del Garda är sjöns absoluta nordspets. Jag har inte varit där, men passerat när jag kommer A22'an söderut från Trento.
    Det är säkert fint, vi brukar bila på sommaren med familjen och sist campade vi på västra sidan av sjön i höjd med Salò, och det var så bra så efter lite besök i Bologna, Parma och Florens så tog vi oss upp och ville bo även på östra sidan i höjd med just staden Garda. Vi låg ute i nästan 4 veckor och lätt över en vecka var just runt Garda. 

    Gardaland - om ni har barn - är ett absolut måste. Det är så himla kul. Knussla inte utan köp armband för heldag/alla attraktioner, det är samma eller aningen lägre pris än motsv nöjesfält i Sverige, men ungefär 10 ggr större och mer att göra. Vi var på Gardaland i 13 timmar i sträck, låter helt sjukt men barnen älskade det. 

    Venedig kan du strunta helt och hållet i, som redan nämnts. Överprissatt, ficktjuvar, trångt, turistigt, luktar skit. Likadant med Pisa. Ett litet litet hypat torn, överprissatt, galet med turister, inga parkeringar, och ficktjuvar. Bara skit. 

    /Puppa
Svar på tråden Blir det tråkigt med en vecka i Garda?