0 Följare 0 Följer

Rabarbapuppa

Förälder

Syrlig typ på 42, bor i norra Sthlm med fru och två barn. Jag jobbar inom IT/Telecom och har förutom familjen lite för många intressen och hobbies för mitt eget bästa. Största intresset är nog bilar. 


På FL hänger jag mer eller mindre uteslutande i "Motor"-delen, för jag tycker det är kul att försöka komma med tips eller besvara lite frågor om ett ämne som jag är hyfsad på. Det brukar vara lite kul tycker jag att "prata bilar" med folk generellt.

/Puppa

Ålder

47 år

Barn

7 år     9 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Sönderstressad    

Personlighet

Kontrollfreak     Pedantisk     Stressad    

Intressen

Motor    

Aktivitetsflöde

I förrgår 09:17 Rabarbapuppa svarade i tråden: IDROTTER m.m. för Barn ?:
Handboll, Volleyboll, Basket, Pingis, Tennis, Badminton - eller det kanske nämnts redan?2018-02-12 Rabarbapuppa svarade i tråden: Cykla Panamerikanska Landsvägen: Det är mycket grovt räknat 1400 mils resa. Då har jag inte ens tagit med sträckan Colombia - Mexico, dvs korsa karibiska havet.

Hur mycket man teoretiskt kan cykla på en dag är ju ganska ointressant då man inte.
2018-02-12 Rabarbapuppa svarade i tråden: Kamremmsbyte?:
Och det är kl 9:21 kamremmen ska bytas. 2018-01-31 Rabarbapuppa svarade i tråden: Affärer som säljer GTA: San Andreas: Både CDON.se och Elgiganten har det för 79:- / 89:-, visserligen som nedladdningsbart. Att hitta fysisk kopia idag blir svårare och man får vända till eBay eller Tradera till exempel.  Fysiska butiker använder inte.
2018-01-25 Rabarbapuppa svarade i tråden: Bromsarna på min Toyota...: Jodå, det har jag. Jag har pillat en hel del med bromsar på minst tre av mina dåvarande och nuvarande bilar, men det var bra länge sen jag hade isär hela oket ska erkännas så det är mycket möjligt att.
2018-01-23 Rabarbapuppa svarade i tråden: Bromsarna på min Toyota...: Om bilen är 9 år gammal är det ju i alla fall en bra sak att försäkra sig om när bromsarna byttes sist. 

En Yaris har trummor bak och skivor fram. Att bromsarna ligger an lite grann om bilen har stått ett tag.
2018-01-17 Rabarbapuppa svarade i tråden: Underredsbehandling: Morsans Passt V6, 99'a. Underredsbehandlades direkt efter att den rullade ur nybilshallen samma år - den är än idag TOTALfräsch efter 28 tusen mil. 
Tyvärr är det andra maskinella fel nu på grund av ålder.
2018-01-16 Rabarbapuppa svarade i tråden: Jag är urdålig på att studiera självmant: För att vara disciplinerad gäller det att man lägger upp det hela disciplinerat, eller planerat, som Paulina27 är inne på.

Du får se studerandet som ett jobb. Jag skriver detta på min lunchrast, efter lunch är.
2018-01-11 Rabarbapuppa svarade i tråden: Går det ladda engångsbatterier?: Så det innebär att vi pratar om en teddybjörn med röstinspelningsmöjlighet som alltså är helt förbrukad/omöjlig så fort batterierna i den är slut? Herregud vad mycket ledsna barn det måste.
2018-01-10 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!:
Härligt! Du verkar ju med andra ord ha kommit igång redan, och detta ganska snabbt?! Vilken årsmodell exakt är det? 83, 84 eller nåt sånt?

/puppa

Innehåll