0 Följare 0 Följer

Rabarbapuppa

Förälder

Här letar du efter min presentation. Du hittar ingenting. Så, gör något vettigt nu istället.

Civilstatus

Gift

Intressen

Motor    

Aktivitetsflöde

2018-06-11 Rabarbapuppa svarade i tråden: Behöver tips på cykelvagn som går att jogga med: De ligger på mellan 5 och 7 tusen. Vi är som familj rätt "friluftsorienterade" och handlar mycket på bl.a Addnature, Outnorth, XXL etc. Det är även där du finner dessa typer av vagnar.
2018-06-08 Rabarbapuppa svarade i tråden: Behöver tips på cykelvagn som går att jogga med: Din förfrågan faller på "inte allt för dyr". 
Jag har erfarenhet av 3-4 olika modeller av cykelvagnar, och just att kunna ha den till att springa med. Så innan du får aningslösa svar från FL-folk som.
2018-05-31 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!: Jahopp. Tillbaka från besiktning av Cherokeen, med en 2'a på spindelledsbussning vä. fram övre och undre.

Det är inga konstigheter men behöver en speciell avdragare och själva jobbet är piss eftersom det ofta.
2018-05-31 Rabarbapuppa svarade i tråden: Råd inför bilköp: Det finns mängder av info om för- och nackdelar med leasing av bil. Google är din vän. Men ja, i korthet, billeasing skulle inte existera om inte handlarna/leasarna tjänade pengar på det (d.
2018-05-18 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!: Det var starkt jobbat måste jag säga Rataxes! Kul!

Själv har jag lyckats segla in i god fart i en rondell med Jeepen fullastad (måste ha vägt 2500 kilo) helt utan bromsar. Givetvis fick jag möte i den.
2018-05-16 Rabarbapuppa svarade i tråden: Laga punka? Kostnad??:
Här har jag suttit och väntat i TIO år på besked. Tack!!2018-05-11 Rabarbapuppa svarade i tråden: Hur fixar jag knarrande säng?: De flesta träkonstruktioner brukar man även komplettera med trälim i fogarna innan sammansättning. Sånt lärde man sig i träslöjden.
Det gör ju i och för sig det lite problematiskt att montera isär.
2018-05-11 Rabarbapuppa svarade i tråden: Får man köra bil om man dricker..: *sitt sinnes fulla bruk

Så om man dricker Chai-té eller något annat som inte faller dig på läppen så har man inte heller rätt att ta körkort eller?

Har du druckit alkoholfri öl någon gång.
2018-05-11 Rabarbapuppa svarade i tråden: Får man köra bil om man dricker..:
Nej, 1,86 cl 40-procentig alkohol.2018-05-07 Rabarbapuppa svarade i tråden: Bil med GPS: Nej jag har ingen egen, men om du Googlar "spårsändare bil" så kommer det upp mängder av alternativ för dig att kolla. 

Expressen skrev någon artikel om det också.

https://www.

Innehåll