0 Följare 0 Följer

Rabarbapuppa

Förälder

Syrlig typ på 42, bor i norra Sthlm med fru och två barn. Jag jobbar inom IT/Telecom och har förutom familjen lite för många intressen och hobbies för mitt eget bästa. Största intresset är nog bilar. 


På FL hänger jag mer eller mindre uteslutande i "Motor"-delen, för jag tycker det är kul att försöka komma med tips eller besvara lite frågor om ett ämne som jag är hyfsad på. Det brukar vara lite kul tycker jag att "prata bilar" med folk generellt.

/Puppa

Ålder

46 år

Barn

7 år     9 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Sönderstressad    

Personlighet

Kontrollfreak     Pedantisk     Stressad    

Intressen

Motor    

Aktivitetsflöde

Igår 23:41 Rabarbapuppa svarade i tråden: Bilförsäkring på en gammal beg bil?: I den prisklassen och ålder av bil så väljer man endast trafikförsäkring, vilket är lagkrav minimum. F-bolagen bryr sig inte ett skit om lågt miltal och fint skick - tyvärr!

Visst kan du ha halv eller helförsäkring.
Igår 23:33 Rabarbapuppa svarade i tråden: Smitning!: Varför går inte en bil igenom besiktningen med en buckla på sidan av huven?
Vad är det för bilmodell förresten?

Har själv blivit utsatt för smitare på brädgården, som drog sitt släp mot.
Igår 23:28 Rabarbapuppa svarade i tråden: Renault Megane 28000mil, välskött, köpa?: Jag köpte min BMW vid 22.000 mil. Betalade kanske aningen mycket, men den hade å andra sidan exakt den spec jag ville ha. 
Vi hade den som familjebil till 31.000 mil, innan jag sålde den vidare till en ung familj där mannen.
2017-12-05 Rabarbapuppa svarade i tråden: Bra märke? Snygga skor?: RedWing har absolut topkvalité. Har/har haft Redwings av lite olika variant (MC-boots bl.a) och har bara gott att säga.
Har just nu ett par Freye boots, nästan identiska med Redwings modell "Iron Rangers".
2017-12-01 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!: Schysst!

Har bytt skivor o belägg fram på Minin hemma i trång-garaget.
Och så en "stämpel-i-boken"-service på BMW. Kostar lite men jag pallade inte stå o såsa med olja o skit i garaget denna gång.
2017-11-27 Rabarbapuppa svarade i tråden: Super Mario bros:
https://www.youtube.com/results?search_query=Super+Mario+Bros+Nintendo+DS+level+8

2017-11-21 Rabarbapuppa svarade i tråden: Har du vinterpreppat bilen?: Jättebra lista Tom!

Vill inte låta som värsta plugghästen längst fram i klassen nu, men jag inser att jag har järnkoll på i princip varenda en av dina punkter, avseende mina egna bilar.
2017-11-13 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!:
Coolt! :-)

2017-10-27 Rabarbapuppa svarade i tråden: Är det svårt att byta till vinterdäck?:
Härligt trådlyft. Tror du TS har lyckats byta än? Det har bara gått 10 år sen frågan kom. Nice smygreklam också. 2017-10-27 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!: Hårdmeck! :-)
Det gillar vi. 

Jag har ett djäkla trångt garage så det blir mycket ute också tyvärr. Min Jeep fick också ny kupéfläkt ute på uppfarten, men det är (även om det inte.

Innehåll