0 Följare 0 Följer

Rabarbapuppa

Förälder

Här letar du efter min presentation. Du hittar ingenting. Så, gör något vettigt nu istället.

Civilstatus

Gift

Intressen

Motor    

Aktivitetsflöde

2018-12-10 Rabarbapuppa svarade i tråden: moppe och vad fasen är "syrakasett"?: Var står det att den behöver en "syrakasett"? 
Vad är det för dumheter. Den behöver ett batteri, det går att köpa på Biltema rimligen. Vanliga bilbatterier (och vissa MC-batterier) har möjligen så.
2018-12-04 Rabarbapuppa svarade i tråden: Vem har ansvaret vid övningskörning?: Jag var handledare åt min fru. Hon körde i princip bara med mig, sen körde hon upp och tog kortet. Jag räknar med att jag kommer bli handledare åt min dotter om några år också.
2018-11-22 Rabarbapuppa svarade i tråden: Hur lacka bord med sprickor: Jaha?! Det är nyköpt alltså, nyproducerat fast med äldre trä. Okej. Nej, nu ser jag dessutom att det verkade vaxat ja. Nämen du gör helt rätt i att fråga butiken faktiskt. 

Vad skumt egentligen, ett nytt bord, fast.
2018-11-21 Rabarbapuppa svarade i tråden: Hur lacka bord med sprickor: Du ska inte blanda olja OCH lack. Antingen eller gäller. 
Det finns ju naturligtvis en typ av filler för snickerier, har använt sånt i en trapp som hade slagmärken, men det blir sällan särskilt bra då fillern.
2018-11-21 Rabarbapuppa svarade i tråden: Bilbana: De flesta labbaggregat brukar kunna leverera 0-30 V DC men du måste upp i närmare 12-15 tusen spänn om du ska ha ett som klarar 80 V ut. Jag tycker det låter vansinnigt. Om du sen inte har magneter, då spinner det väl.
2018-11-19 Rabarbapuppa svarade i tråden: Bilbana: Du verkar inte vara särskilt rädd om bilarna?
Vad använder du för utrustning för att mata banan med 80-90 volt likspänning?

En normal bilbana i skala 1:35 eller 1:24 använder ca 12-18 volt.
2018-11-07 Rabarbapuppa svarade i tråden: Bilen står på sambon, ställa över den på mig?: Okej, Santander. De har rätt bra billån. Många andra banker har väl inte direkt specialiserat sig på just billån, men Santander har mängder av bilfirmor som är anslutna till sig och erbjuder detta.
2018-11-05 Rabarbapuppa svarade i tråden: Bilen står på sambon, ställa över den på mig?: Om du ska äga bilen så måste den via Transportstyrelsen genomgå ägarbyte från sambon till dig. Då blir det du som alltså på pappret är skatt-, försäkrings- och besiktningsskyldig för bilen.
2018-10-12 Rabarbapuppa svarade i tråden: Städa bilen smidigt?: Du ska köpa bilvårdsprodukter. Inte hålla på med "städgrejor" du har i hemmet. 
Bilvårdsprodukter som klädseltvätt, rengöring för bilglas, för instrumentpaneler, plast och gummi etc.
2018-10-03 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!: Jag förstår. Låter bra. Du kör vanlig sprutlacks-verktyg kopplad till kompressor eller? Skulle du möjligen kunna berätta hur stora delar av varje komponent du blandar? Tectyl/Linolja/Lacknafta 40/40/20 typ eller? .

Innehåll