0 Följare 0 Följer

Rabarbapuppa

Förälder

Här letar du efter min presentation. Du hittar ingenting. Så, gör något vettigt nu istället.

Civilstatus

Gift

Intressen

Motor    

Aktivitetsflöde

2018-08-07 Rabarbapuppa svarade i tråden: Köpa bostadsrätt eller hus?: Ja, en hyresrättslägenhet och en villa/radhus är ju ganska olika typ av ekonomi för hushållet. Jag åkte på att byta värme/vatten i mitt hus för 77 tusen i vintras, det är ju inte riktigt sådana.
2018-08-06 Rabarbapuppa svarade i tråden: 90-talisterna i arbetslivet: Det var inte jag som försökte tillstå att det varit ett mantra, det var någon annan i kommentarerna. Jag kommenterade bara då jag reagerade på att du verkade tycka att det är en tanke som är för gammal.
2018-07-27 Rabarbapuppa svarade i tråden: 90-talisterna i arbetslivet: Och du tycker inte att uttrycket (oavsett när det författades) har med sig någon form av sans och relevans? 
Att man har både skyldigheter och rättigheter? Men att det kan vara vettigt att utföra sina skyldigheter.
2018-07-25 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!: Ja, jag har suttit ute på e.m och skrapat och slipat dragkroksanordningen samt trösklarna på Jeepen, och målat tröskelfärg och rostkyddsfärg och t-shirten har gått att vrida ur varje kväll.
2018-07-18 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!: Samma här, jag gjorde ett olje- och filterbyte före vår långresa i Europa som blev hela 600 mil så det var vettigt, men nu flämtar man ju bara. Kan knappt tvätta en bil innan eventuellt schampoo och vatten torkar.
2018-06-11 Rabarbapuppa svarade i tråden: Behöver tips på cykelvagn som går att jogga med: De ligger på mellan 5 och 7 tusen. Vi är som familj rätt "friluftsorienterade" och handlar mycket på bl.a Addnature, Outnorth, XXL etc. Det är även där du finner dessa typer av vagnar.
2018-06-08 Rabarbapuppa svarade i tråden: Behöver tips på cykelvagn som går att jogga med: Din förfrågan faller på "inte allt för dyr". 
Jag har erfarenhet av 3-4 olika modeller av cykelvagnar, och just att kunna ha den till att springa med. Så innan du får aningslösa svar från FL-folk som.
2018-05-31 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!: Jahopp. Tillbaka från besiktning av Cherokeen, med en 2'a på spindelledsbussning vä. fram övre och undre.

Det är inga konstigheter men behöver en speciell avdragare och själva jobbet är piss eftersom det ofta.
2018-05-31 Rabarbapuppa svarade i tråden: Råd inför bilköp: Det finns mängder av info om för- och nackdelar med leasing av bil. Google är din vän. Men ja, i korthet, billeasing skulle inte existera om inte handlarna/leasarna tjänade pengar på det (d.
2018-05-18 Rabarbapuppa svarade i tråden: Mekarskryt!: Det var starkt jobbat måste jag säga Rataxes! Kul!

Själv har jag lyckats segla in i god fart i en rondell med Jeepen fullastad (måste ha vägt 2500 kilo) helt utan bromsar. Givetvis fick jag möte i den.

Innehåll