• sofiec5

    Varför är det viktigare för kvinnor att känna sig utvalda?

    Ja du har rätt i att många kvinnor iallafall känner så.. helst vill man ju vara vald för att personen tycker om just mig och inte bara nöjde sig med mig för att det inte fanns någon annan att välja på. Så känner jag och är kvinna.. sedan vet jag inte hur majoriteten av män känner eller hur viktigt det är att bekräfta att det är så för en man.

    Men jag känner så för att jag är en väldigt emotionell person och tycker varje människa är unik. När vissa säger dumpa en viss person eller vän och fyll " tomheten" och hålet med någon ny så känner inte jag på det sättet. Då är jag ledsen för att förlorat just den personen för varje människa är unik för mig och då vill jag va unik när jag blir vald.

    Skulle det kunna vara så att det är viktigt för både män och kvinnor att känna sig utvalda men att det mest är kvinnor som analyserar den känslan och sedan kommunicerar detta med omvärlden och på så sätt bekräftar att det är så men att män egentligen känner samma men har svårare att tolka sina känslor och sedan uttrycka dem? ( en generalisering som givetvis kan variera från person till person, men att vi ändå biologiskt sett fungerar olika)

Svar på tråden Varför är det viktigare för kvinnor att känna sig utvalda?