• Shoegal81

    39år och har en stark barnlängtan, är det för sent?

    Jag tycker inte helle att du ska ge upp din dröm, men det kan vara bra att känna till de ökade riskerna det innebär att skaffa barn när man är äldre. En närvarande pappa är bra men det är ju inte nödvändigt, du kanske har någon släkting som kan vara del av barnets liv? Hoppas det går vägen, kärlek är det viktigaste!


    Bluemoon skrev 2019-01-30 01:16:25 följande:

    Hej alla!

    Är 39år och har en enorm barnlängtan. Blev singel för ett tag sedan, han ville inte samma som jag. Jag har alltid längtat efter egen liten familj, få barn och ja ni vet en vanlig familj.

    Jag är rädd som sjutton att jag är för gammal för att bli gravid och äntligen få barn. Är jag det tror ni? Är rädd att tiden runnit för långt iväg nu.

    Har regelbunden mens med ägglossning för jag känner den varje månad och ser signalerna precis som barnmorskan berättade om. Vill så gärna ha en närvarande pappa till mina barn men jag har funderat över insemination med donerade spermier. Jag vill så gärna ha en liten familj.

    Ni som blev/blivit gravida i min ålder hur har det gått för er? Är loppet kört för mig nu? Grannen va 42år när hon fick sitt senaste lilla barn. Eller är man bara lyckligt lottad som lyckas få barn vid min ålder och har dragit jackpoten vid 42år som grannen? Ett barn i mina ögon är en gåva från Gud själv. Tacksam för de tips,råd och egna erfarenheter ni vill dela med er av.


Svar på tråden 39år och har en stark barnlängtan, är det för sent?