• Ailin

    Har jag en förmåga?

    Som barn såg jag en ande, kunde känna närvaro i lägenheten (sekelskiftes) där vi bodde. Som tonåring och vuxen har jag bra ?intuition?, även i ett kort ögonblick sett en kollega som höggravid (hon hade precis plussat vilket ingen visste), hört steg och ett oförklarligt ljussken. Mötte en vän i drömmen som visade sig ha dött i tsunamin.. då det hände var han bara saknad men hans farväl gjorde mig övertygad.

    Vänner till mig hade andlig aktivitet i sin källare, när vi gick ner var stämningen ?tät? men lättade och förblev frisk efter mitt besök. De tyckte att jag renade huset på ngt sätt.

    Har jag en förmåga? Varför ser jag inte mer nu som vuxen? Är lite rädd men vill ändå... allra helst få möta mormor, farmor.. Även få hjälp då jag känner oro för ett av barnen.

  • Svar på tråden Har jag en förmåga?
  • Ailin

    [quote=79416090][quote-nick]Anonym (...) skrev 2019-02-03 21:05:17 följande:[/quote-nick]Varför är du orolig för barnet?

    Jag kunde också se saker som liten men inte nu. Kan känna en del men...

    Jag tror man måste hitta andra vägar att kanalisera det som vuxen än som synintryck. Kanske typ tarotkort eller liknande. Menar nu inte att korten är magiska utan att din förmåga kan tolkas genom korten. Finns andra sätt också.[

    Min oro består i ?tonåring-testa-gränser?.... Rädd att det går för långt.

Svar på tråden Har jag en förmåga?