Inlägg från: Anonym (mim) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mim)

    BIM Mars 2019

    Siri88 skrev 2019-02-11 16:18:52 följande:

    Efter en konstig och kort mens (endast 3 dagar) dock fortfarande värk i magen har jag äntligen lyckats samla ihop lite hopp inför nästa ägglossning. Denna gång ska jag dock använda progesterAll, någon annan som använt eller använder sig av det?


    Jag använde mig av progesterall första gången på riktigt förra månaden. Har försökt sedan sommaren -18 utan minsta plus på stickan, mensen har varit densamma utan avvikelser. Denna månaden efter progesterallen var dock helt annorlunda, fick en molande värk när mensen kom 1 dag sent och den var helt annorlunda, mycket tydde på ett tidigt missfall. Av olika anledningar åkte jag in till gynakuten som inte misstänkte ett missfall eftersom testet var negativt. Men hon trodde att det kunde vara att ägget blev befruktat den här månaden men inte kunde fästa ordentligt. Har inte gjort några undersökningar så vi vet ju inte. Jag kommer testa progesterallen denna månaden också i hopp om att det fäster ordentligt denna månaden :)
  • Anonym (mim)
    Malin888 skrev 2019-03-01 11:04:50 följande:

    NI SOM ÄNNU INTE JOINAT: vi har gjort en grupp på FB som heter BAByboostsisters för ALLA oss, plus, väntar etc, sisterhood! Gå med, mkt av diskussion är lättare och smidigare där! Den är STÄNGD så Ina utomstående ser!!

    Ses där!


    Säkerligen bara jag som är nojig. Men tänk om jag faktiskt KÄNNER någon av er som är med här på FL som också är med i fb-gruppen?! Eller någon i min närhet, vill ju faktiskt inte att det kommer ut att vi försöker, haha!! #beslutsångest haha
  • Anonym (mim)
    Oktoberflicka93 skrev 2019-03-01 13:19:42 följande:
    Jag känner lite likadant, det är skönt att skriva här just eftersom man är anonym. Vill inte heller att någon jag känner ska veta just nu, och den risken finns ju tyvärr när man är med i en grupp med eget namn och bild. Så jag hoppas verkligen att ni vill fortsätta uppdatera med tester och hur det går för er här med det är ju så spännande!
    Jagerika skrev 2019-03-01 13:11:26 följande:
    Skulle jag känna nån hade jag aldrig i livet berätta det för nån, just för att jag själv inte vill att folk ska veta att vi försöker :)

    Jag skulle aldrig heller berätta! Men det är så himla lätt hänt, räcker med att någon bekant till mig eller sambon ser och de frågar någon så kan snacket vara igång. Så tror jag håller mig kvar här på FL faktiskt, i alla fall ett tag till.
    Även om det absolut hade varit betydligt smidigare på FB! :P
Svar på tråden BIM Mars 2019