• villbusa

    Är du sexuellt tillfredsställd?

    Brokenbeyondrepair skrev 2019-02-11 17:17:48 följande:

    #13

    Att jag också vill ha oralt och inte bara han. Eller att jag åtminstone får en chans att bli våt innan han kommer in i mig. Men jag har aldrig varit i en situation där det är okej att vilja ha saker som tjej, så det är ju vad det är.


    Låter tråkigt!

    Klart det är oki att du som tjej vill ha sådant som du gillar. Som man tycker jag det är väldigt upphetsande att verkligen försöka hitta vad det är som kvinnan tänder på och gillar. Klart du oxå ska ha otalt! Har du ställt frågan? Eller bett honom slicka dig innan du suger? Alla människor är ju olika men en partner som inte ger utan bara tar är ju ganska värdelöst! Börja ställ krav! Det är du värd!

    Styrkekramar!
  • villbusa
    Anonym (Sexuelltfrustrerad) skrev 2019-02-12 17:50:24 följande:

    Är 20+ och har sambo sedan 3år tillbaka. Får bara sex ungefär två gånger i månaden. Han har aldrig ork och vill inte/säger nej när jag frågar. Tråkigt liv har man som har så obefintligt sexliv..


    Skaffa dig en kk!
  • villbusa
    Anonym (Tom) skrev 2019-02-13 08:37:34 följande:

    I min värld är KK ett slags kapitulation, det är som att säga till sig själv: "Jag förtjänar inte bättre så jag låter mig nöjas".

    Enligt Tantra så kan en verklig orgasm endast uppstå med en person man älskar och som älskar en tillbaka med samma glöd. Kärlek är ett omodernt begrepp, men jag är övertygad om att det stämmer. KK kan ge lättnad, avkoppling och njutning - men den verkliga orgasmen är något helt annat.


    En kk behöver intd vara en kapitulation. Men visst kan det vara så. Men en kk kan erbjuda orgasmer kärlek känslor utan att man behöver dela något mer än så. Det är kanske så alla med ensamhushåll klarar sig så bra utan att bli ensamma och olyckliga...
Svar på tråden Är du sexuellt tillfredsställd?