• Smecker

    Killar och män! Hur skulle ni reagera??

    Kvinnor som försöker manipulera mig får klara sig själva. Och jag tävlar inte. Men om någon kan ta en rak och ärlig diskussion, det ger pluspoäng.


    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (LiteManipulativ) skrev 2019-02-11 16:59:20 följande:
    Ja, det kan du ju ha rätt i, fast det är ett stående skämt mellan oss att jag är en virrpanna, så jag är inte så säker på att han skulle genomskåda det. Men det beror ju på vad jag i så fall skulle skriva också förstås. 

    Men att vara tydlig, hur tydlig kan man bli liksom? Kan nån verkligen på fullaste allvar ha svårt att fatta vad jag menar om jag säger sånt som jag skrev innan: att han är den bästa jag vet, att det inte finns nån som jag tänder på så mycket som han, att jag saknar honom som fan när vi inte är tillsammans osv?? Jag menar inte att han ska fria till mig, jag vill bara att han ska fatta att jag finns här, men att han inte ska ta mig för given.
    Vad exakt är det du vill att han skall göra? Rent konkret alltså, inte något abstrakt som att "sluta ta mig för givet".

    Du får nog inse att sannolikheten att han väljer att satsa på dig (no pun intended) när du säger att du saknar honom och sen går och knullar din kk.. nja.

    Om du vill ha en relation med honom, så gör slut med din kk och ta sedan en rak och ärlig diskussion med killen om vad du vill.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (LiteManipulativ) skrev 2019-02-11 18:07:35 följande:
    Jag vill att han ska visa och säga att han känner likadant. När jag säger sånt till honom så vill jag att han svarar med samma mynt. Eller också att han säger att han tänder på mig också, men att det inte är mer än så. Inte att han bara skrattar och säger sånt som att "ja, det är klart att du gör" när jag säger att jag tänder på honom eller att jag saknar honom. 
    Varför? Vad är det du vill uppnå med att han svarar på samma sätt?
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (LiteManipulativ) skrev 2019-02-11 18:11:47 följande:
    Att då känns det inte lika förnedrande att fråga om han vill göra nåt mer seriöst av det
    Om du tycker att det känns förnedrande så är du nog inte så redo för att kommunicera på allvar som du tror. Då är nog manipulation och sånt bättre för din del.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
Svar på tråden Killar och män! Hur skulle ni reagera??