• Milyana

    Kvinna, är du beredd att ta största ansvaret för barn och hem?

    Det beror väl på vad han bidrar med. Jag trivs med att fixa med barn och hemmet, men de tyngre sysslorna får han ta. Sen jobbar han mer och höjer bådas levnadsstandard, så tycker inte att det är orimligt alls att jag gör mer av vardagssysslorna.

    Jag tänker att man behöver ju inte dela 50-50 på alla sysslor, verkar ineffektivt. Man kan väl göra det man är bättre än den andra på eller det den andra inte vill. Typ jag får inte för mig att laga rören under diskhon utan mer eller mindre kräver att han gör det, likaså bär tunga prylar eller fixar staketet osv. Han skulle inte ställa sig och fixa hemlagat fika när släkten kommer på besök, eller tänka på att ta med sig blommor som tack till kattvakten. Får han bestämma mat varje dag blir det korv och spaghetti. Det betyder inte att han inte skulle klara sig utan mig, han är ju vuxen herregud, men man kan ju dela upp sysslor efter vem som gör det bäst och gillar det mest.

  • Milyana

    Varför är alla så vidriga och hänger upp sig på hennes sexliv och avsugningens vara eller icke-vara? Är ni så bittra att ni dör av att höra en annan kvinna frivilligt göra det skönt för sin man?

Svar på tråden Kvinna, är du beredd att ta största ansvaret för barn och hem?