• Anonym (Ann)

    Kan bordeline komma tillbaka?

    Anonym (Bordi) skrev 2019-02-14 17:03:36 följande:

    Alla vänner jag har nu har jag fått efter att jag blev ¨frisk". De är alla stabila människor som inte känner till mina mörka sidor. Jag har därför ingen att prata med om vad som har hänt.


    Står du någon av vännerna lite närmare? Kan du prata med en av dem? Känns som att du skulle må bra av att kunna bolla med någon.
  • Anonym (Ann)
    Anonym (Bordi) skrev 2019-02-15 07:32:52 följande:

    Det är så sjukt att en avvisning kan skapa en känsla som är så stark. Hade inte tänkt på min kollega på något sexuellt sätt innan alls eller varit minsta intresserad. Jag sökte bekräftelse där och då och när jag inte fick det blev jag helt förstörd. Det har gått två veckor och känslan går inte över. Jag önskar så att jag bara kunde bli av med känslan eller iallafall göra den hanterbar. Mitt 22-åriga jag hade direkt sökt bekräftelse från så många som möjligt men jag vill inte hamna där igen. Det leder bara till ökad ångest och problem i längden.


    Din kollega kanske avvisade dig för att du var väldigt full och han upplevde att du inte var i stånd att ge samtycke? Med nya samtyckeslagen i åtanke så gjorde han rätt i sådana fall.
Svar på tråden Kan bordeline komma tillbaka?