Inlägg från: Anonym (Ka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ka)

    Otrohet kommer alltid fram? På vilket sätt?

    Elefantmannen2 skrev 2019-02-15 12:39:47 följande:
    När då? På vilket sätt hjälper det folk att gå vidare? Det är givetvis tvärtom; Så länge man stannar kvar i sitt mående kommer man inte vidare. 
    Helt rätt...Men om vänner och bekanta har fått fel uppfattning om varför...eller inte har en aning om anledningen till att det tog slut... eller dragit helt felaktiga slutsatser om varför, där ts blivit boven. Kan till och med vara så att exet skyllt på ts. Då är det ganska skönt om dom får reda på sanningen från ts sida.
    Sen kan dom göra vad dom vill med den.
  • Anonym (Ka)
    Elefantmannen2 skrev 2019-02-15 16:46:48 följande:

    Nä. Varför det?


    Men nu pratade vi om att önska olycka för sin f.d. partner för att hen gått vidare. Klart att man kan känna sig försmådd, att självkänslan fått en törn etc. 
    Men tanken och känslan att exet och dess nya partner ska råka illa ut kommer aldrig att vara konstruktiv. Aldrig, någonsin, föra någon framåt och ut ur självspäkelsen. 


    Att försöka framhålla att man är perfekt till omgivningen när en partner lämnar en och att allt ligger på den som lämnar tror inte ens en mor på. 

    Acceptera faktum, fundera över varför, reflektera över dina egna plus och minus, vad du kan förbättra framöver och presentera en "new and improved" version av dig själv. Det är konceptet. 
    Extremt förenklat. Och väldigt svårt recept att följa när man känner sig liten och självkänslan knycklats ihop. 


    Vad vi dock inte vet är. Vad och hur mycket vet alla bekanta? Var har dom fått sin information från?
    Det du säger är "Bär ditt ok, plåga dig" Överdrivet....Javisst, men varför skall han göra det. Han har inga skyldigheter what so ever gentemot sitt ex, som ju faktiskt burit sig jävligt illa åt emot honom.
    Jag menar inte att han skall sitta dyngfull vid bardisken och gråta ut för sina bekanta, men inte heller hålla inne med sanningen om han blir tillfrågad, av någon missriktad lojalitet till exet.
Svar på tråden Otrohet kommer alltid fram? På vilket sätt?