Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    Extrema graviditetssymptom med barn nr6?

    Ja, och då var det tvillingar...

  • Anonym (Jag)

    Jag hade väldigt tidiga, och starka symtom. Växte fort och tidigt. Men det som var tydligast var det kraftiga illamåendet som tyvärr höll i sig lääänge också. Fick veta efter vul i v 10 då jag misstänkte just tvillingar.


    Mamaof5 skrev 2019-02-15 12:12:25 följande:

    Nej är det sant?! Herregud! Den tanken har inte ens slagit mig. Mer vart orolig att något skulle vara fel då en nära vän till mig haft samma symptom och det visade sig att bebisen slutat att utvecklas i magen. :(

    När upptäcktes det? Hade du exakt samma symptom som mig?


  • Anonym (Jag)

    Ja, risken för tvillinggraviditet ökar med åldern fr a. Nu vet vi ju inte ts ålder men den är nog inte jättelåg med tanke på att hon har flera barn och många graviditeter bakom sig redan.

    Ts, berätta gärna (om du vill) efter du varit på ultraljudet!


    cosinus skrev 2019-02-15 13:33:23 följande:

    Tvillingar är ingen högoddsare då det dessutom är vanligare bland de som varit gravid många ggr. 

    Men annars så var min fjärde graviditet helt olika de 3 första. Jag mådde helt sjukt mycket sämre. Kräktes och hade mig till v 12 då jag åkte på riktig magsjuka och sen var det som över. Återhämtade mig inte helt ordentligt föränn ungen var född.


  • Anonym (Jag)

    Jag kände tidigare med min enling än med tvillingarna men med dem hade jag moderkakan i framvägg. Minns inte vecka på rak arm.


    Anonym (4an) skrev 2019-02-19 13:41:29 följande:

    En liten fråga till er som också har flera graviditeter bakom er. Jag blir lite nervös av att jag ännu inte känner fosterrörelser i v. 17+0. Har för mig att jag kände rõrelser redan nu med 2:an och 3:an. Vad säger ni? :)


Svar på tråden Extrema graviditetssymptom med barn nr6?