Inlägg från: Anonym (För tidigt!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (För tidigt!!)

    Abort eller fullfölja. Snälla hjälp mig tänka!!

    Det är på tok för tidigt med ett barn!

    Om jag fattade rätt så gick du och din man isär för två år sedan. Efter ett år har du en ny på distans. För mig låter det tokigt att ha ett barn inom denna korta tidsramen. Dina barn har gått genom två förändringar. En skilsmässa och en ny pojkvän till deras mamma. Det vore en sak om du och den nya varit ett par i fyra till fem år.

    Ja jag låter hård men man läser ofta om nya relationer som går sönder då de bara varit ett par kort tid och får en bebis. Jag förstår att olyckor händer men jag har svårt när nya par visar sin kärlek genom en bebis. Man lär inte känna någon på ett år.

    Sen kommer frågan, vem flyttar vart och hur blir det då med umgänge för den andra föräldern? Finns det transporter? Hur lång tid tar det och är det byten efter vägen? Vilka ska byta skola och vilka ska ta störst hänsyn? Om ni väljer att fullfölja graviditeten vad för pappa blir den nya? En pappa som kommer en helg i månaden? Kommer han att betala saker för barnet och dela på kostnader som tillkommer. Det är mycket praktiskt att tänka på som sker runt om.

Svar på tråden Abort eller fullfölja. Snälla hjälp mig tänka!!