Inlägg från: Anonym (Par2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Par2)

    Erfarenhet av par plus par/ par plus man

    Vi är också ett par som är nyfikna men inte tagit steget. För många år sen letade vi lite efter en extra tjej men det blev inget å åren o barnen rullade på. Nu känner jag lite som sig TS ett par där man börjar med sex bredvid varandra ev lite smek mellan kvinnorna. Min man kan inte tänka sig enbart en extra man och han är inte intresserad av något mellan honom och den andre mannen, vilket jag såklart respekterar. Vi vet bara inte hur man får till det här. Vi har karriär, hus o barn. Är aldrig på sådana fester där vi skulle kunna hitta ett par. Kontaktannonser känns inte det lite förlegat och drar till sig skabbiga människor (förlåt för dumt uttryck men kommer inte på något annat)

  • Anonym (Par2)
    Anonym (Fantasy) skrev 2019-03-06 18:00:59 följande:

    Jag förstår precis hur du tänker med kontaktannons. Vet inte varför man tänker så men det är väl lite osäker vad man kan stöta på för människor. Du känner ungen oro för att se din man med en annan kvinna då? Skulle du vilja berätta lite hur du tänker med det? Kanske kan hjälpa mig att tänka annorlunda. Men jag känner med att det vore bäst så som du beskriver första gången.


    Jo lite oro känner jag för att se min man med någon annan. Men ju mer tanken har mognat ju mer känner jag att der skulle vara ok. Vårt äktenskap handlar om så mycket annat än bara sex och helt ärligt om han skulle få känslor för en annan så var det nog meningen på något sätt. Men samtidigt är jag livrädd och tänk om det är ok i stunden men skapar oro och tankar efteråt. Kanske därför vi aldrig kommer till skott så att säga.
  • Anonym (Par2)
    Anonym (Fantasy) skrev 2019-03-07 19:27:58 följande:

    Man får nog ta det lugnt och bestämma innan vad man kan tänka sig första gången å sen prata efteråt hur det kändes och om det inte kändes bra att båda är med på att inte göra det igen. Men man kan ju avbryta med eller säga ifrån att nu är jag inte bekväm. Hur gamla är ni? Hur länge har ni pratat om detta?


    Vi är 38 och 40 år. Vi började eg prata om det här innan vi fick vårt första barn, ca 13 år sen. Sen efter vi fick barn slutade vi prata om det, nu är yngsta 5 år och vi börjar få tid till varandra och att fantisera igen. Har funderat på klubb men skulle typ dö om man stötte på ngn bekant och då framförallt i yrkeslivet. Vi har båda karriärer inom yrken med många människor så risken kanske inte är stor men den finns
Svar på tråden Erfarenhet av par plus par/ par plus man