• Liwslust

    Erfarenhet av par plus par/ par plus man

    Kul att du/ni börjat fundera på detta! Jag känner igen mig i dina tankar med lite oro och nyfikenhet. Vi (min man och jag) har haft trekant 2 ggr förra året och ska nu träffa ett par. Vill du läsa om mina tankar inför och om våra upplevelser kan du göra det på liwslust.se ????


    Läs min blogg "Liws lust - En vanlig mammas heta baksida" - www.liwslust.se
  • Liwslust
    Anonym (Skild och gift) skrev 2019-03-07 23:47:43 följande:
    Wow! Bästa jag läst på länge!!!! (Din blogg alltså.)  Skål{#emotions_dlg.flower}Glad
    Tack :) Det har varit en häftig resa...och den fortsätter ;)
    Läs min blogg "Liws lust - En vanlig mammas heta baksida" - www.liwslust.se
  • Liwslust
    Anonym (Fantasy) skrev 2019-03-08 10:10:04 följande:
    Va kul å läsa, roligt att ni hittat ett par som passa er. Jag passade på att kolla in bodycontact och jag tycker det är svårt att hitta seriösa där, de flesta är antingen äldre eller så söker de snabbt en smal snygging med stora bröst och helrakad typ. På nåt sätt gillar jag inte heller de som lägger upp bilder på sina kön i profilen. Vill bara hitta ett normalt par som kan tänka sig att prata lite först och kanske träffas nån gång innan. Jag hoppas vi kan hitta rätt till sommaren iaf.
    Jag kände som du. Vi ville ha en man/ett par som vi kunde träffa först på en fika och se om kemin stämde. Sedan var/är vi ute efter att träffas mer än en gång. Det ska man nog vara tydlig med på sin BC sida. Ge det en chans, vi hittade både vår extraman och vårt par där ;)...utan att locka med annat en glimt av en normal kropp :)
    Läs min blogg "Liws lust - En vanlig mammas heta baksida" - www.liwslust.se
  • Liwslust
    Anonym (K) skrev 2019-03-08 10:23:45 följande:

    Alltså wow! vilken läsning :D


    Du beskriver det på ett sätt som jag bara kan drömma om, fantastiskt bra och spännande :)


    Tack, vad kul att höra :) Det är roligt att skriva om sex... :)
    Läs min blogg "Liws lust - En vanlig mammas heta baksida" - www.liwslust.se
  • Liwslust
    Anonym (Fantasy) skrev 2019-03-18 17:08:34 följande:

    Nu har jag kollat runt lite på bodycontact på både par och en kille. Har hittat en kille och ev ett par. Jag tänker mig ju att vi kanske kommer prata lite och så innan vi ses. Jag och min man har även pratat lite mer. Grejen är ju att min man är lite, jag skulle ju inte säga att han är blyg så men när det kommer till sex så kan det vara lite så. Skulle det vara konstigt att fråga om jag och tjejen kan ses själva första gången?


    Kul att ni hittat några på BC, spännande tid framöver :) Jag tycker absolut du kan träffa tjejen och prata/känna av lite först.
    Det är ganska många i tråden som har en negativ upplevelse av trekant. Jag och min man har ju i motsats en positiv upplevelse av en trekant (vid två tillfällen) med en extra man.
    Jag tror ett stabilt förhållande är nyckeln för en lyckad trekant. Om man inte är tre singlar. Jag tror man ska se det som ett gemensamt projekt och prata väldigt mycket, sätta ramar och liksom mysa längs vägen till trekanten. Men man får inte glömma bort att ha ett hett sidospår bara med sin man. Det var helt klart vår grej iaf. Extramannen var just extraman och vi satte ramar och han tog inte över utan var som en levande dildo. Vi stärkte våra band och känner oss starkare än någonsin efteråt. MEN det är alltid en risk att blanda in andra sexuellt i ett förhållande. Men med mycket snack, och att se det som ett gemensamt projekt och att absolut inte glömma att hitta varandra innan och efter varje träff. Ja då kan det vara helt fantastiskt vill jag bara få fram! ;)
    Läs min blogg "Liws lust - En vanlig mammas heta baksida" - www.liwslust.se
Svar på tråden Erfarenhet av par plus par/ par plus man