• Clemmentina

    Letrozol - följas åt?

    Första försöket med Letrozole tog sig inte. Snart dags för andra omgången! Fick rosa på pappret igår kväll och jag räknar att mensen kommer igång idag. Är cd1 igår eller idag? Samma förra månaden och då räknade jag första dagen med riktig mens som cd1 och ägglossningen kom cd15 eller cd16.

  • Clemmentina
    oshark skrev 2019-07-11 07:45:50 följande:

    Första dagen med färskt (rött) blod.


    Tack! Då gör jag så. Hade velat ha lite tidigare äl pga. semestern men det känns dumt att ta tabletterna för tidigt.

    Är allt bra med dig? Vilken vecka är det nu? :)
  • Clemmentina
    oshark skrev 2019-07-11 13:02:49 följande:

    Det rullar på. v.17 och spökveckor för fullt. Jättenervös att graviditeten typ slutat upp men såg ju en liten sprattlande bebis i v 15 på UL så man nojar ju bara

    Ja, jag frågade min gyn om det redan innan jag tog dem, för jag brukar alltid få mens sent på kvällen (typ 22) så hon sa räkna dagen efter som CD1.


    Åh spännande! Förstår att det känns oroligt ändå. Snart RUL då.

    Exakt samma för mig, mensen kommer vid 22-tiden. Jag är räknar idag som cd1 och börjar med Letrozolen på lördag. Tack!
  • Clemmentina

    Hur går det för er alla? Jag är på cd19 kur nr2 och ingen äl ännu denna cykel. Förra månaden kom den på cd15-16. Någon som varit med om att äl kommit sent trots letrozol? Jag gjorde inget vul den här månaden då det är sommarstängt där jag går.

  • Clemmentina
    Nicciz skrev 2019-07-29 22:43:04 följande:

    Jag kör min första Letrozol-kur och är inne på dag 12. Brukar ha ÄL dag 17-21 men hört att man får ägglossning ca 7 dagar efter sista Letrozoltabletten, vilket är tidigare jämfört med när jag brukar ha ÄL. Har även läst om vissa som får ÄL sent så det finns nog inget rätt svar. Jag har inte heller gjort VUL då de har stängt så vi får se om det blir femlingar


    Spännande! Har du några tecken på att ägglossning är på gång? Jag har haft molvärk i ena äggstocken i snart en vecka och även haft blinkande test på CB digitalt äl-test sen förra tisdagen. Det känns lite som att tabletterna inte funkade den här månaden.
  • Clemmentina
    Nicciz skrev 2019-07-31 01:04:23 följande:

    Jag fick faktiskt ett ganska starkt ÄL test idag vid kl 16. Sen testade jag ikväll också men då var det mycket svagare så ev missade jag när strecket är lika starkt som kontrollstrecket vilket borde varit imorse. Vad tror ni?


    Jag har liten erfarenhet av den typen av äl-test men det verkar ju som att du kanske hade en kort stegring. Har du några andra känningar för äl? Min gyn sa att jag inte kan räkna med att få positivt äl-test med Letrozol. Mitt digitala test fortsätter blinka. Har testat alldeles för länge nu...kommer ta ett sista test i eftermiddag sen ger jag upp och hoppas mensen kommer nästa helg även om äl uteblev. Jag har inte fått någon temphöjning så äl har inte varit.
  • Clemmentina
    oshark skrev 2019-08-01 10:11:59 följande:

    Varför inte? Jag fick ett positivt test, dock sticka inte Clearblue.


    Vet inte...han bara sa att alla får inte positivt äl-test med Letrozol. Förra cykeln fick jag fast smiley, temphöjninv och äl någon dag efteråt. Denna cykel ingen fast smiley och ingen temphöjning. Jag läste nu att tempen kan bete sig konstigt även när man äter Letrozol. Men jag tror ändå inte att jag haft äl.
  • Clemmentina
    Nicciz skrev 2019-08-01 14:47:34 följande:

    Ja det kan ha varit en kort stegring. Hade lite ont i magen igår så något hände ju. Om det var ÄL eller inte får visa sig hos gyn på måndag. Hoppas du får positivt, annars är det väl bara att vänta in mensen och hoppas på nästa måndag. Håller tummarna!


    Jag fick positivt äl-test igår kväll. Jag har haft rejält med ont i tjejmagen idag så tror äl är idag. Hoppas du också hade äl! Är det vul du ska göra på måndag?
  • Clemmentina
    oshark skrev 2019-08-01 10:11:59 följande:

    Varför inte? Jag fick ett positivt test, dock sticka inte Clearblue.


    På cd22 (igår kväll) fick jag positivt äl-test digitalt. Det verkar som jag också får utslag, trots att läkaren sa något annat. :)
Svar på tråden Letrozol - följas åt?