Inlägg från: Anonym (Ung) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ung)

    TJEJER: Hur tänker ni när ni väljer trosor?

    Går ni till jobbet i string eller röda spetstrosor eller bara svarta enkla bomullstrosor? Har ni förhoppningar om att en man ska bli upphetsad av trosorna ni har på er om nu kläderna faller av? I och för sig går det väl ändå ganska fort och fokus brukar väl snarare ligga på mer än bara trosorna, eller?

    Jag ser ju bara trosorna i några sekunder när jag drar av dem eller när kvinnan tar av dem innan själva akten, och då är man ju i regel redan tänd.

    Om man går runt i spetstrosor på jobbet, vad är tanken bakom det i så fall??

    Nu är jag ju ganska ung, 20 år, så kanske har med det o göra men jag köper alltid bara trosor jag tycker är sexiga, använder också endast string. Har typ 3 par som jag köpt för att få lite extra krydd i sovrummet med pojkvännen men i övrigt är det mest för att jag gillar det. Har ingen tanke bakom något av det förutom att jag känner mig bekväm i den sortens trosor och tänker inte ändra vilka trosor jag har på mig på jobbet bara för att? De är ingen som ser under mina byxor ändå. Hatar dessutom ?vanliga? trosor då det oftast blir synliga troskanter vilket jag tycker ser förjävligt ut. :)

  • Anonym (Ung)
    Anonym (hm) skrev 2019-02-24 16:36:45 följande:

    Jag är också av den uppfattningen att det kan ha med ålder att göra men även vad man bli påverkad av såsom kompisar/gymmet etc. Personligen så tycker jag att string är väldigt osexigt tom på väldigt välskapta bakdelar.

    Jag tror att det kan finnas ett gap mellan vad tjejer tror att killar gillar samt vad killar faktiskt gillar.

    Undrar även varför du stör dig på troskanten?


    Mina vänner använder mer brazilian/spets formade trosor så handlar inte riktigt om vad dem runtomkring mig gillar. Jag tycker string är bekvämt, o då menar jag inte trådstring utan tex Calvin kleins, spets osv, o de är inte för jag tror killar gillar det utan jag tar det jag tycker är bekvämt. Tycker bara inte det är fint när det blir kanter under byxorna, gillar när det inte syns nånting. :)
  • Anonym (Ung)
    Anonym (hm) skrev 2019-02-24 16:54:04 följande:

    Brazilian gillar jag defintivt mer.

    Du får inte ta detta fel men jag vill fråga för att jag är nyfiken. Jag tror att det som tycker är bekvämt är det som man är van vid.

    Bomull och inte string borde väl vara bekvämare?

    Jag tror att tjejer stör sig på kanter betydligt mer än killar.


    Gud nej, jag är verkligen inte lättstött. För vissa är det säkert så men inte för mig. Sen är det många string som av bomull som då Calvin Kleins o det använder jag minst lika ofta som spets.
Svar på tråden TJEJER: Hur tänker ni när ni väljer trosor?