Inlägg från: Milena34 |Visa alla inlägg
  • Milena34

    Ingen barnvakt när det är dags att åka till förlossningen.

    Hej. Jag är gravid i v 30 med andra barnet. Jag börjar oroa mig inför förlossningen och har många tankar och funderingar i huvudet. Mycket funderar jag över hur gör vi med första barnet när det är dags att åka in. Varken jag eller sambon har vänner eller familj i närheten. Är det nån dom har varit i samma situation som oss? Och hur gjorde ni? Fick ni nån hjälp på sjukhuset? Eller hur tusan gör man?

  • Svar på tråden Ingen barnvakt när det är dags att åka till förlossningen.
  • Milena34
    Anonym (My) skrev 2019-02-23 22:03:38 följande:

    Som de tidigare sagt. Eller kolla om någon som ni känner kan komma till er och bo hos er när det börjar närma sig. Då kanske det kan vara aktuellt att kolla med flera olika som kan lösa av varandra om ingen kan stanna i flera veckor.

    Ett ytterligare alternativ är att ta hjälp av en doula som följer med dig till förlossningen och pappan stannar hemma med storasyskonet. Eller att du åker in helt själv. Oavsett, det börjar bli dags att kolla efter hjälp om ni inte bestämmer er för att du ska åka in själv


    Det kan iofs vara en idé, men det skulle i så fall vara mina föräldrar. Men det är bara de som kan i så fall. Tror inga andra skulle kunna bo här. Så då måste det funka för mina föräldrar att bo här i allt från 1 dag till 4 veckor. Kan bli svårt en längre tid???? Det är bara min pappa som har körkort, så mamma kan inte ta sig hit själv. Så de två kan ju inte lösa av varann då.
Svar på tråden Ingen barnvakt när det är dags att åka till förlossningen.