• Anonym (Undrar)

    Tjejer, hur vanligt är det att ni skvallrar om en kille är bra eller kass i sängen?

    En fråga till alla tjejer.

    Hur vanligt är det att ni bland era vänninor skvallrar om hur en kille är i sängen, om han är bra eller kass?

  • Svar på tråden Tjejer, hur vanligt är det att ni skvallrar om en kille är bra eller kass i sängen?
  • Anonym (Tjejkompisen)
    Anonym (N) skrev 2019-03-01 03:49:08 följande:

    Haha ellerhuuuur! :D Vet man att någon varit på dejt eller fått med sig nått ragg hem så är första frågan ?Hur var det?? Också får dom berätta allt haha. Dåligt är det sällan någon som säger, skulle va om killen har druckit så pass att han inte får upp den men känner att det finns ett stort överseende med just det.

    Men antar att det är en åldersgrej ^^ (Trost att bli äldre!)


    Mm eller så har man kanske inte så nära vänner att man kan prata om sånt. Hade gärna gjort det mer, trots min ålder:P
  • Anonym (ds)

    Rätt vanligt, ju yngre ju desto mer. Av någon anledning tror folk att jag vill höra dessa saker oxå...

  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Kass) skrev 2019-03-01 08:59:43 följande:

    Nu är jag kille men svarar ändå att jag själv nåtts av skvaller hur kass jag var i sängen.


    Hur kändes det att nås av det skvallret?

    Och låg det något i det? Tycker du själv du var bra?
  • Anonym (Kass)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-03-01 10:09:13 följande:

    Hur kändes det att nås av det skvallret?

    Och låg det något i det? Tycker du själv du var bra?


    Ganska onödig fråga. Jag tror du kan gissa hur det kändes. Var jag dålig? Säkert, det var min första gång så jag var säkert inte ens nära att leva upp till hennes förväntningar men det försvarar inte att hon snackar skit om mig som älskare efteråt.
  • tankfull
    Anonym (Vanligt) skrev 2019-02-28 23:48:01 följande:

    Men alltså hur tråkiga är ni egentligen?! Man delar ju allt med sina bästa vänner! Kanske inte maken men om man har ett tagg med sig hem...? Ni mäste va sjukt tillknäppta


    Tydligen är jag så "tråkig" så att alla killar jag har varit med har velat ha ett förhållande med mig och inte bara ett one night stand, och när jag är i ett förhållande så lämnar jag inte ut detaljer om mannen eller vårat sexliv. Det kallas för respekt för människor.
    Har man en massa tillfälliga förbindelser kan jag förstå att man snackar mer kring sexet - det kanske är spännande att få ha sex till och med om det inte händer så ofta?
    Tråkiga människor är sådana som dömer andra eller drar alla över en kam, speciellt utan att ens känna dem. Du måste vara en sån person.
  • Wench85

    Ja och nej. Jag gillar att prata sex med mina vänner men det utgår mer från mig själv än mina partners. Kan prata om fantasier, om hur jag upptäckt nåt nytt jag gillar, om hur min kropp reagerat i olika situationer etc. Ibland pratar jag om inblanade partners, men oftast utan att specificera vem. Exempelvis för någon månad sen när jag och två vänner diskuterade hur olika orgasmer kan vara och jag berättade om en gång när jag börjad tokgråta efter orgasm och min partner blev helt förskräckt och trodde han gjort fel och jag gråtande försökte säga att "Nej det är jäääääääättebra!" Inte nämnde jag då om den händelsen var med Kalle eller Pelle. 

    Att prata detaljer som rör partnern är rätt ovanligt. För vänner i monogama förhållanden är det ju rätt lätt att lista ut vem det handlar om om de säger att "Ene partner ville plötsligt prova att..." etc och det kanske inte partnern vill att andra ska diskutera. Samtidigt delar jag ju en del om min partner med med mina närmaste. Om vi exempelvis haft sex med ett annat par berättar jag kanske ATT det hänt och vad jag gjorde och hur det var, sedan går jag inte in på detaljer om vad min man gjorde eller inte gjorde. 

    När det gäller one night stands kan det bli mer detaljer, men oftast utan att det är fokus på personen då heller. Om en kompis säger att hon fick med sig en kollega till sitt rum på kickoffen eller något liknande ber jag inte om bild och namn, för det är liksom inte intressant. Sällan säger någon att det var KASS, men kanske att de inte funkade ihop, att han bara var intresserad av något som hon inte ville, att de var skitfulla och somnade eller något liknande. Om det var fantastiskt på något sätt eller om det var en helt ny upplevelse kanske detaljer delas. 

    Nu är jag iofs strax över 30, och tänker jag tillbka berättade jag nog mer förr, och fick höra mer. Försökte exempeplvis ett par gånger ha sex med en god vän som hade så jäkla stor kuk att det inte riktigt var möjligt. Det nämnde jag nog för en del vänner som en kul illustration av att storleken faktiskt spelar roll för mig, men dyker det upp i samtal nu för tiden finns det ingen anledning att säga att det var Kalle eller Pelle utan jag nöjer mig med "Jag träffade en god vän för massa år sen och när vi..." 

  • Anonym (Fel att skvallra)

    Det är fel att skvallra. Plus vi tjejer behöver inte göra så mycket under själva samlaget.

    Vi ställer krav men behöver inte själva prestera något.

  • Anonym (M)
    Anonym (Fel att skvallra) skrev 2019-03-01 19:13:42 följande:

    Det är fel att skvallra. Plus vi tjejer behöver inte göra så mycket under själva samlaget.

    Vi ställer krav men behöver inte själva prestera något.


    Hindrar inte män för att snacka skit om oss. Tydligen.

    Har ett ex, man, som pratade skit om mitt underliv till sin nya och dennes syskon och vänner, och de till mig. Det hade jag helst sluppit vara med om.
  • Anonym (Vanligt)
    Anonym (Fel att skvallra) skrev 2019-03-01 19:13:42 följande:

    Det är fel att skvallra. Plus vi tjejer behöver inte göra så mycket under själva samlaget.

    Vi ställer krav men behöver inte själva prestera något.


    Va?! Inte behöver göra något?! Skojar du?!!! Vi juckar emot, rider, stönar och håller fast. Iaf jag - dom som ligger som döda sillar kan jag inte tala om.
  • Anonym (anneli)

    Jag är måhända ett unikum men i min värld så är sex ngt som har med kärlek att göra....eller om inte kärlek så i alla fall respekt och ngn slags ömhet. I annat fall så är väl en dildo ett utmärkt alternativ? Jag har ALDRIG i hela mitt liv haft sex och funderat på att betygsätta min partner och berättat om honom på jobbet! Absurt. Liksom "kass i sängen"! Vad är det?

Svar på tråden Tjejer, hur vanligt är det att ni skvallrar om en kille är bra eller kass i sängen?