• 19mark82

    Min kille är känslig i sängen!

    Anonym (skyler) skrev 2019-03-03 13:30:00 följande:

    Jag har svårt att komma av penetrerande sex. Jag har endast kommit 2-3 gånger under sexet med min kille. Vi är väldigt bekväma med varandra under sex och testar olika ställningar när vi ligger. Men jag har ännu inte hittat en ställning där jag kan komma. De gånger jag kommit med honom i mig är när jag legat överst och han kört på. Det är den ställningen som jag känner mest i och är många gånger väldigt nära orgasm.

    Problemet där är att jag spänner mig och kniper mina muskler när det är skönt och jag är nära och det är enda sättet för mig att komma. Min kille är känslig och känner då av att det blir tajt och att jag spänner mig och det verkar inte vara något han uppskattar så det slutar alltid med att han drar ut den när jag är nära på att komma. 

    Det enda som fungerar idag för att få mig o komma är att han innan vi har sex går ner på mig, jag kommer varenda gång. Men de gånger vi har sex utan att jag har fått oralsex och kommit blir inga bra. Några minuter in i akten när det börjar kännas riktigt skönt och jag spänner mig( kan inte hjälpa det) så drar han ut den för att det blir tajt och obekvämt för honom. Det är superfrustrerande att jag och han inte kan ha det skönt samtidigt. För att han ska ha det skönt så måste jag ligga still och "ta emot" utan att knipa eller spänna mig, bara "in ut" och då känner jag i princip inget! 

    Jag har även testat med att smeka min klitoris när han knullar mig men även där känner han att det blir obehagligt att ha mina fingrar där trots att jag är försiktig med att inte nudda kuken så mycket. 

    Har ni andra erfarenhet av att killen är så pass känslig i sängen? han är min första pojkvän men vi har varit tillsammans i 1 år och testat allt känns det som. På senaste tiden har det känts nästan omöjligt att ha sex när han måste dra ut den så fort jag har det skönt och är nära orgasm, jag tappar lusten helt och har inte lust att fortsätta ha sex då :( 

    Han har haft andra partners innan mig så han är mer erfaren men han har själv erkänt att han antagligen är mer känslig än många killar. Jag har förstått att jag har svårt att komma vid penetrerande sex men det HAR hänt och jag tror en anledning till varför det inte händer oftare är att min kille är känslig. 


    har ni testat analsex, TS?
Svar på tråden Min kille är känslig i sängen!