Inlägg från: LittleSunshine84 |Visa alla inlägg
  • LittleSunshine84

    Ensam med nr 4

    Stackars dig TS! Låter tufft det du går igenom. Du skriver helt sonika att du vill ha fler barn och redan är gravid. Så varför skulle du göra abort? Fördelen här är att det är ett helsyskon så även om pappan försvinner ur bilden så finns det syskon och kärlek runtomkring.

    Kanske har du äntligen fått upp ögonen för hur lite han respekterar er relation med tanke på sina handlingar?

    Följ ditt eget hjärta, du har hela TRE barn från början och vet vad du ger dig in på.

    Stor kram

  • LittleSunshine84
    Undrandee skrev 2019-03-07 21:18:21 följande:

    Tack snälla för dina ord!

    ja jag har börjat inse att även om pappan är en skit och säger hsn inte vill ha detta barn, så känner jag att det har rätt att bli lika älskat oavsett om det var planerat eller ej. kan jag älska ovh fostra 3 redan, har jag inga problem med en till.

    tror pappan är i chock dock och inte tänker klart så även om vi går isär är jsg säker på att han ändå kommer ta sig an en 4e. ?


    Förminska inte din styrka och vad du redan gått igenom. Jag har ett barn idag och nr två kommer precis närsom. Jag tycker att flerbarnsföräldrar är superhjältar som får allt att gå runt. Har du redan fostrat tre och önskar fler barn och är gravid så är valet enkelt. Pappan borde lärt sig efter tre barn om han inte ville ha fler. Så lägg ingen skuld på dig själv. Han kanske tar till sig barnet, kanske inte, men barnet kommer ha tre helsyskon och en mamma.

    Om pappan inte stöttar och du blir ensam, har du plan B gällande boende? Socialt nätverk? Jobb att gå tillbaka till? Kan bara vara bra saker att planera och ha i åtanke så du inte står helt helt tomhänt sen. Planera för en ensam framtid för dig och barnen, skärper pappan sig är det plus!
  • LittleSunshine84
    Anonym (Powerbitch) skrev 2019-03-09 00:46:23 följande:

    Alla skriver stackars TS men hin verkar vara en otroligt stark kvinna. Visst trist jävla sits du hamnat i men du klarar detta, du har redan bestämt dig för att behålla när jag läser dina inlägg. Good for you...

    Du fixar detta


    Jag menar stackars som i att det är en otroligt tråkig sits hon hamnat i. Stark är hon! :)
Svar på tråden Ensam med nr 4