• New  Dawn

    Fontäner

    Anonym (K37) skrev 2019-03-08 18:05:32 följande:

    En vanlig missuppfattning bland män är ju oxå att samlaget är slut för er del när ni sprutat. Många män får torra orgasmer som är mycket skönare än sprutet (har jag hört).


    Jag tror inte alls att det är en missuppfattning att samlaget är slut efter att män sprutat. Tvärtom är det ett faktum att penis oftast slaknar efter utlösning och då tar i regel samlaget slut.
    Anonym (K37) skrev 2019-03-08 18:05:32 följande:

    Många både män och kvinnor vet inte heller alltid om de får en fontän eller de kissar på sig. För det finns ju många som missuppfattar (även på vilje för att göra partnern nöjd), och trycker på samtidigt och faktiskt kissar på sig istället. Får man en riktig squirt så sprutar det klar vätska, det rinner inte ut.

    Man måste vara riktigt kåt annars går d inte för då vätskefylld inte urinblåsan, annat än med urin...


    Att tömma urinblåsan i samband med orgasm är vad man kallar fontänorgasm.

    Det bildas urin på exakt samma sätt om man är kåt och har sex, oavsett om man får fontänorgasm eller inte.

    Urin produceras snabbare vid sex och kåthet, även om man inte tömmer urinblåsan under orgasmen.

    Urin som samlats i urinblåsan tas inte upp igen. Det är fakta.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn

    Tillägg.

    Man kan ju även tömma små körtlar vid orgasm, men det är ju liten mängd (som nämnts tidigare i tråden). Det är ju en annan typ av fontänorgasm, där urinblåsan inte har någon roll.


    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (K37) skrev 2019-03-10 18:33:20 följande:

    Här missuppfattade du mig. En man behöver inte få utlösning för att få orgasm. Alltså behlver han inte heller ha fått en förlösande orgasm bara för att han sprutar. Har mannen fått en torr orgasm innan sprutet (eller g-punkts orgasm) så är han kanske nöjd med det även om han inte sprutat. Förstår du?


    Visst kan män få torra orgasmer. Huruvida de kan komma efter det, och om det är skönt, får männen själv svara på. Det är säkert olika. Min erfarenhet är att det varit något sämre bara. Jag vet även att utlösning inte betyder orgasm.

    Det jag däremot vet är att de flesta män inte kan behålla ståndet efter utlösning, och då är där med samlaget oftast slut, det var nämligen det du skrev var en missuppfattning.
    Anyone can hate. It costs to love.
Svar på tråden Fontäner