Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    MIn fru kan inte ge oralt. HJÄLP

    Anonym (HJÄLP) skrev 2019-03-11 14:54:01 följande:

    Hej Alla


    Mitt problem är följande min fru kan inte suga kuk. Jag älskar henne hon är fantastisk efter båda våra barn så har hon tagit hand om sig själv och vi har gemensamt fått igång sexlivet så bra det kan med 2 små barn. Jag är inte missnöjd med henne på något sätt i sängen är hon skitbra inga klagomål men hon kan inte suga ingen teknik alls.


    Det har inte varit något problem förut då jag bara låtsats som om jag inte är så intresserad. Efter vårt andra barn så vara det svårare att komma igång med sex än efter det första. Jag fick då rådet av en tjejkompis om ?kravlösa orgasmer? alltså att jag erbjuda min fru att närsomhelst varsomhelst ge henne oralsex tills hon kom utan att förvänta mig något tillbaka. Det tog ett tag för henne att förstå att jag menade allvar men när hon till slut förstod så blev det fantastiskt. Detta ledde till mer sex och eftersom jag älskar att slicka henne så var det klockrent.


    Nu vill hon erbjuda mig samma sak vilket skulle kunna vara fantastiskt förutom att hon inte kan. Jag är övertygad om att jag inte kommer komma hur länge hon än håller på.


    Min fråga är: Kan jag säga det till henne på något sätt utan att göra henne ledsen? Eller vad ska jag göra kan jag visa henne en porrfilm? Ni som gillar att ge oralt till en kille hur lärde ni er?


    Jag vill inte att hon ska ta det på fel sätt och jag vill absolut inte såra henne. Men samtidigt vill hon verkligen göra det.


    Har du kunnat komma av oralsex med tidigare partners då?
  • Anonym (Man)
    Anonym (HJÄLP) skrev 2019-03-11 15:26:46 följande:

    Har alltid kunnat komma med mitt ex innan min fru men hon var väldigt bra.

    Det handlar nog mest om att det känns som att hon tror att det räcker att bara (ursäkta det grova språket) ha den i sin mun och dra den in och ut. Inget handarbete inget slickande ingen tunga ingen variation. 

    Så det känns som om jag ska säga något så måste jag ge så många tips att det kommer vara uppenbart att jag inte är nöjd med något. 

    Jag vill verkligen inte såra henne.


    Vet du om hon har sugit någon tidigare? Kanske det har funkat då trots att hon har dålig teknik? Eller är hon bara ovan och osäker? Men i båda fall skulle det väl inte behöva vara något problem att du ger lite vägledning. Kanske du kan ta lite i taget? Har du alls kommenterat hennes sugande? Om du inte kommer kanske hon förstår själv att hon kunde göra något annorlunda?
Svar på tråden MIn fru kan inte ge oralt. HJÄLP