Inlägg från: Anonym (HJÄLP) |Visa alla inlägg
  • Anonym (HJÄLP)

    MIn fru kan inte ge oralt. HJÄLP

    Hej Alla


    Mitt problem är följande min fru kan inte suga kuk. Jag älskar henne hon är fantastisk efter båda våra barn så har hon tagit hand om sig själv och vi har gemensamt fått igång sexlivet så bra det kan med 2 små barn. Jag är inte missnöjd med henne på något sätt i sängen är hon skitbra inga klagomål men hon kan inte suga ingen teknik alls.


    Det har inte varit något problem förut då jag bara låtsats som om jag inte är så intresserad. Efter vårt andra barn så vara det svårare att komma igång med sex än efter det första. Jag fick då rådet av en tjejkompis om ?kravlösa orgasmer? alltså att jag erbjuda min fru att närsomhelst varsomhelst ge henne oralsex tills hon kom utan att förvänta mig något tillbaka. Det tog ett tag för henne att förstå att jag menade allvar men när hon till slut förstod så blev det fantastiskt. Detta ledde till mer sex och eftersom jag älskar att slicka henne så var det klockrent.


    Nu vill hon erbjuda mig samma sak vilket skulle kunna vara fantastiskt förutom att hon inte kan. Jag är övertygad om att jag inte kommer komma hur länge hon än håller på.


    Min fråga är: Kan jag säga det till henne på något sätt utan att göra henne ledsen? Eller vad ska jag göra kan jag visa henne en porrfilm? Ni som gillar att ge oralt till en kille hur lärde ni er?


    Jag vill inte att hon ska ta det på fel sätt och jag vill absolut inte såra henne. Men samtidigt vill hon verkligen göra det.

  • Svar på tråden MIn fru kan inte ge oralt. HJÄLP
  • Anonym (HJÄLP)

    Har alltid kunnat komma med mitt ex innan min fru men hon var väldigt bra.

    Det handlar nog mest om att det känns som att hon tror att det räcker att bara (ursäkta det grova språket) ha den i sin mun och dra den in och ut. Inget handarbete inget slickande ingen tunga ingen variation. 

    Så det känns som om jag ska säga något så måste jag ge så många tips att det kommer vara uppenbart att jag inte är nöjd med något. 

    Jag vill verkligen inte såra henne.

  • Anonym (HJÄLP)
    Anonym (kvin) skrev 2019-03-12 08:33:04 följande:

    Låter som du är en riktig mansbebis. Dessutom är oralsex ingen rättighet.


    Är helt övertygad om att jag absolut inte är en mansbebis och om du hade läst min fråga ordentligt så hade du förstått problemet. 

    Problemet är inte att jag får för lite oralt. Anser absolut inte att det är någon rättighet. Jag är tvärtom jättenöjd med vårat sexliv och tycker att min fru är fantastisk både i sängen och i vårat äktenskap.

    Problemet har uppstått efter att jag började erbjuda "kravlösa orgasmer" hon har kunnat säga till närsomhelst att hon vill få oralt utan att det förväntas någon motprestation och det har fått fart på sexlivet efter barn 2.

    Hon vill nu erbjuda samma sak och jag är rädd att det slutar med att hon blir ledsen då jag är övertygad om att jag inte kommer komma. Sökte då råd i tråden för hur jag kunde gå till väga för att inte såra henne. 

    Kan vara bra att läsa igenom först!
Svar på tråden MIn fru kan inte ge oralt. HJÄLP